Од работа венсее
Кажи и на жена ти или девојка ти да не се филма многу и да земи да те истрие измасира малце
Од работа венсее
а да ти ја пуштам јас тебе мочката по карго ти да ја фрлиш, хирдохобичен сум и дедо ми оставил аманет: матна вода не газиАаа тогаш тебе ти треба бајачка гатачка да те попљуе. Ама на убаво место си. Јас го имам и тој занает. Ќе земеш мочката со се гаќи ќе ја фрлиш назаднички во најблиската река у 3 сабајле точно и кажи : остај ме да спијам мори вештерко. И ќе мине. Ааа да и петок да е сабајлечки
а да ти ја пуштам јас тебе мочката по карго ти да ја фрлиш, хирдохобичен сум и дедо ми оставил аманет: матна вода не гази
А и не се капам/туширам туку се лижам.
Не не јас само си кажав мој предлог...не ме карај одма..полекаа Весне не се води толку строго болница...Јас одлучувам и од еден пациент неможе да се утврде дали е квалифициран докторов
универзален хирург.Естетски хирург? ако е за таков ќе има ќе има работа Од кој стана Кејт Аптон актуелна , се набиваа комплекси )
Се што е потребно.А шо оперираш?
универзален хирург.
Се што е потребно.
мене ме мучи нешто, незнам дали е болест, чудна појава која ги мучи мноо мушки што су у дугачку везу
НЕ МИ СЕ ЕДЕ ГРА СФАК ДН !
еве ти шприцевиаа сега ми текна мене..па можам да бидам медицинска сестра