Бидува...Ееееее па ја за на психијатар и кардиолог заедно сум...споете се вие двајца и заедно да ме олеччите....
бива ли?
Кажи ја само маката пријателе.
Бидува...Ееееее па ја за на психијатар и кардиолог заедно сум...споете се вие двајца и заедно да ме олеччите....
бива ли?
Тооокмуу така....Погодено од прв пат...поврдата ми е предизвикана од еден многу глупав предмет...уствари знаеш јас сама си се повредив со тој предметот..бумм самоубиство беше тоа..и то
А нели општо правило... ниските девојки во долги фустани изгледаат уште пониско?
Пријателке* не ми мешај родови ќе те замолам...Бидува...
Кажи ја само маката пријателе.
Мој предлог. Следно земи нож. И немој некој што не сечи жаби.Пријателке* не ми мешај родови ќе те замолам...
Инаку проблемот повредено срце лутина гнев бес....самоубиство си извршив со еден туп предмет и сеа сум у голема депресија...
Не ми е криво за самоубиството туку што си го извршив со туп,глуп и наупотреблив предмет
Многууу ви благодараммм....да да, јасно ми е, често имам такви случаи, ненамерно самоубиство, самоубиство без умисла( Божеееееееееее)
ќе ви препишам терапија, 7 дена уживање, јадење неизмерно, шетање, трчање...се' што те прави среќна....ќе се мачкаш и со Вегјдудкфјдм по 3 пати на ден на пукнатината и за 7 дена ќе биде како ново
И да напоменам, ко ќе ви треба моја помош тагнете ме, чисто ради попрактичност и прегледност : )
АаааААааа и ти ич не знаеш што сакаш
Две точки! Чим сакаш, терај.Е да бе, цел живот тоа ми викаа. Ја баш мислим дека издолжува. Селебритине са све испод или околу 1,60 па не се извадија од долги фустани со шлицоој до стомак. Мерак ми е и точка!
Фала многу докторе...Мој предлог. Следно земи нож. И немој некој што не сечи жаби.
Ако се тепаш... тепај се како што треба.
Или пак иди на покрив од некоја зграда... Викни „ЗА НЕГО“ и фрлај се.
Се извинувам што го смешав полот.