Сакам да кажам/Сакам да прашам

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сакам да кажу дека сам револтиран од гнасни стфорења кои праиф умноболни работе
Некој вика дека имало дупли профили, ја не препозна до ск ниедн, можда има можда не незнам
Али која е финта бе некој цело време лажно да се преставља, веќ годину целу, од сам почетак на форум,гнасно стфарно.
Која е цел на тој такфо нешто устфари, што постиза сс тој, живи у илузие, л'же се себе и тија около њега
Али нели на сфе тој има крај, на лагата и се кратки нозете : )
Кој знае знае, кој не ке дознае
Овој е више болна стфар.

Едит: На радио почна Хеј Џо од Џики Хендрикс, наежи ме како космички оргазам
за Luckky ли збориш?! Можеби се служела со туѓи фотогарфии но секогаш била коректна и фина со сите нас, не ја осудувам ни најмалку само ми падна жал за момците што се заљубија во девојката на сликите (inlove)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
за Luckky ли збориш?! Можеби се служела со туѓи фотогарфии но секогаш била коректна и фина со сите нас, не ја осудувам ни најмалку само ми падна жал за момците што се заљубија во девојката на сликите (inlove)
Ја знам само за две слике : ) Ја сам заљубен у лејди Т : ) знаеш
И ја сам кажа мислу дека у чат муабети дека и мене Лаки ми е фина и сфе и фер девојче, али што постиза сс лажан профил
сс лажни слике на фејс, сс лажни другарке на фејс : ) стфарно е забегана работа еј : )
незнам за други , али ја никад не би се нафатија нешто такфо

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ја знам само за две слике : ) Ја сам заљубен у лејди Т : ) знаеш
И ја сам кажа мислу дека у чат муабети дека и мене Лаки ми е фина и сфе и фер девојче, али што постиза сс лажан профил
сс лажни слике на фејс, сс лажни другарке на фејс : ) стфарно е забегана работа еј : )
незнам за други , али ја никад не би се нафатија нешто такфо
За тоа не би знаела да ти одговорам ,но сигурно имала некокои свои причини штом го направила тоа.
Најважно е што секогаш си беше со коментар на место,а воопшто не ми е битно како игледа, нека биде и најубава или најгрда јас ќе ја почитувам и понатаму за коректниот однос.:)

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Да учиш гимназија во Прилеп и да не ти предава Мате по филозофија е исто како да јадиш храна без вкус :p

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Во последно време многу форумџии гледам заљубени :D Мило ми е.
Уживам кога се навраќам на песните од детството како Наташа од трето три,Боби баш ми е гајле,Кога се лути тато,Ех тој Тоше многу ми се интересни и понекогаш како ненормална играм на овие песни.
Баш и денеска мајка ми ја прашував каква сум била кога сум била малечка.Кога нешто не било по моја желба сум легнувала на под и сум велела '' Ако не биде по мое ќе си одам од дома и ќе живеам во контењер со мачките'' :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник