хахаха,хммм....видиш,и мене исто ме интересира....violetmoon последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута
хмммм....ме интересира со кој![]()
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
хахаха,хммм....видиш,и мене исто ме интересира....violetmoon последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута
хмммм....ме интересира со кој![]()
Шалимо се ми еј : ) ни нас ништо не не интересира, као демек сексамо се виртуелно, ово оно : )хахаха,хммм....видиш,и мене исто ме интересира....алоо,несакам погрешно да сум сватена но ова е се маска,форум,каков секс,какво гледање...од толку милијарди мажи во светов,зарем на некој од гореприкажаните сликички да го освежам?
нц
Ако не сфати, ова е форум за забава и оваа тема е во играчница. Што значи ова е овде зезањехахаха,хммм....видиш,и мене исто ме интересира....алоо,несакам погрешно да сум сватена но ова е се маска,форум,каков секс,какво гледање...од толку милијарди мажи во светов,зарем на некој од гореприкажаните сликички да го освежам?
нц
ахаа.....значи ми треба време да се прилагодам на шаливе,а?хммм...Шалимо се ми еј : ) ни нас ништо не не интересира, као демек сексамо се виртуелно, ово оно : )
И упрао си затој за године, ја онакој праша за осамнаефче : ) hah ништо лично уживај
Убаф престој на форум ; )
длабоко се извинувам.Ако не сфати, ова е форум за забава и оваа тема е во играчница. Што значи ова е овде зезањеИ никој не не се лути
![]()
е да беее.. мора одма да ме издајш ти?
е да беее.. мора одма да ме издајш ти?![]()
![]()