Мислиш?Ќе платиш него што, попустите поминаа за нова год што да ти праавам, поефтино ке биде за Велигден
Мислиш?Ќе платиш него што, попустите поминаа за нова год што да ти праавам, поефтино ке биде за Велигден
Брат број колку пати употребуваш смајливо, оти ако ти наплаќа од број на употреби - си заминал ЈабанаМислиш?
Сигурна сум и ова го евидентирам немој после да ми речеш ова мн скапоМислиш?
јас одамна пријавив, а насловот на темата е со мали букви. Админомодераторот заспалофф топик си ќе стискам кна копчето Пријави
абе макдонска работа виде дека почнав да заработувам од смајлито и пријави ај оди види во каква состојба е Тресковецјас одамна пријавив, а насловот на темата е со мали букви. Админомодераторот заспал
Да не бидам офтопик:
Мое омилено смајли е :Чоече_Кое_Пее_и_паѓа_у_несвест_на_дупе:
Некој гратис за мене албич? Како едно од твоите пријателчиња што го промовира смајливо на сите страни од форумов?Сигурна сум и ова го евидентирам немој после да ми речеш ова мн скапо
Па шо знам да подразмислам .............. ај користи го гратис во СДК за таму ти е најпотребноНекој гратис за мене албич? Како едно од твоите пријателчиња што го промовира смајливо на сите страни од форумов?
Where?Пријавувам дупло мислење!