Мислиш?Ќе платиш него што, попустите поминаа за нова год што да ти праавам, поефтино ке биде за Велигден![]()
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Мислиш?Ќе платиш него што, попустите поминаа за нова год што да ти праавам, поефтино ке биде за Велигден![]()
Брат број колку пати употребуваш смајливо, оти ако ти наплаќа од број на употреби - си заминал ЈабанаМислиш?![]()
Сигурна сум и ова го евидентирам немој после да ми речеш ова мн скапоМислиш?![]()
јас одамна пријавив, а насловот на темата е со мали букви. Админомодераторот заспалофф топик си ќе стискам кна копчето Пријави![]()
абе макдонска работа виде дека почнав да заработувам од смајлито и пријави ај оди види во каква состојба е Тресковецјас одамна пријавив, а насловот на темата е со мали букви. Админомодераторот заспал
Да не бидам офтопик:
Мое омилено смајли е :Чоече_Кое_Пее_и_паѓа_у_несвест_на_дупе:
Некој гратис за мене албич?Сигурна сум и ова го евидентирам немој после да ми речеш ова мн скапо![]()
Па шо знам да подразмислам .............. ај користи го гратис во СДК за таму ти е најпотребноНекој гратис за мене албич? Како едно од твоите пријателчиња што го промовира смајливо на сите страни од форумов?![]()
Where?Пријавувам дупло мислење!