Вашето омилено смајли

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Браво за темата ваква фалеше и ај да одговорам мое омилено смајли ми е :zelen и си го патентирав и поваква тема ке почнам да им наплаќам на Nighty и Knife за користење на смајлито :zelen барем некаков профите ке имам :zelen
Баш ми е мило што ти се допадна темава ... :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Браво за темата ваква фалеше и ај да одговорам мое омилено смајли ми е :zelen и си го патентирав и поваква тема ке почнам да им наплаќам на Nighty и Knife за користење на смајлито :zelen барем некаков профите ке имам :zelen
Немој не ме радуј, уште и тоа да почнам да плаќам. :zelen

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Е зелена зелена (facepalm)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Е корист да имам од темата бидејки ке од научен карактер :zelen
М, ми се допаѓа размислувањево... Ефективност од се’, браво браво.
Мене темава не ми се допаѓа, ми нема поента. Или пак јас сум глуп и не ја сфаќам :^)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
М, ми се допаѓа размислувањево... Ефективност од се’, браво браво.
Мене темава не ми се допаѓа, ми нема поента. Или пак јас сум глуп и не ја сфаќам :^)
Си ја свртев во моја корист :zelen
А за разбирање тоа само модераторката на подфорумот ги разбира овие теми затоа не се ни труди :zelen

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Си ја свртев во моја корист :zelen
А за разбирање тоа само модераторката на подфорумот ги разбира овие теми затоа не се ни труди :zelen

Епа тоа е... нивото на интелегенцијата не ми/ни достигнува. Алал им вера на тие што им достигнува. Им завидувам - сериозно. Или пак не :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: alba