Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Во последно време не ми се свиѓаат мене сериите на Крајм и Лајф, така што слободно може да ти кажам дека не пропушташ многу. Порано цел ден само нив ги гледав, Scrubs, Vegas, Monk, Psych, Raising Hope и многу други. Сега само Psych ја даваат и тоа првите три сезони ги повторуваат по 20 пати. Од овие што ги наброја погоре ниедна немам загледано (освен Hustle преведена како Измамници која ми е одлична) зашто на најавите не ми делуваат интересно. :zelen
не знам за лајф не го гледам ....... ама крајм ми фалиии ... а фокс ми е тапа !

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Таман се зарадував после 10 месеци станување во 5 наутро и одење само прва смена, дека ќе си работам во смени, денес кога дојдов на работа, шефот ми рече да сум одел прва за утре. Го прашав зашто, вели: Батката што дојде како трет човек денес не дошол. Му реков шефе, сака раменици не мудрување.
Еден колега вчера ми вели: Новиот е помал од тебе 3 години, иди на работа, после работа спие два сати, и скитал, а јас сум спиел, сум работел и сум седел дома. Денес му велам: - Пецка кај ти е другарчето? Јас барем секогаш идам на работа навреме, јас кога не можам да дојдам на работа ќе се јавам, нема да одбивам повици ко другарчето твое.
Почнав да го гледам цел свет розов.
Па тој навистина бил таков.
Ајде да му се радуваме (inlove)
Од кај ги купи цвикерите или леќите, или дај број од твојот дилер на дрога :)
СДК Демократија не значи Анархија.
Анархијата е мајка на редот.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК Кад ти се на главу сруши читав свет !!!!
За Бора Чорба да пеј на плејбек без 250 денари не врвам.. а бе да беше убав и да не ми е криво, ама плејбек иам и на компјутер хахахахх :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio
Статус
Затворена за нови мислења.