Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сори за оф : ) само да ве поздрау ( модератори можете да ми га копирате ако сакате и у тему за поздрави и нездрави : )
Убао да си пројете друштфо !!
Предлог, ако има с'лнце водно, средно, клупа ( ама ке треа да е порано и да не е работан дн )
Eпа ондак најдите си сами : ) hh

• Ми се допаѓа
Реакции: Sofija... and The_Mayor

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи решивме дека е петок, али времево мислам дека може да биде и покасно, да не биде цело време на кафе само околу 5-6 ко пензионерине и у 9 дома да сме, јас мислам да излеземе троа покасно на пијачка негде па после у диско т.е. на некоја свирка у Мамас или Сошл или небитно, сакам да кажам да идеме прво у некој социјалка кафич, може у Сопотско или у Конак пошо е ефтино, накај 11 па после на журче, м? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
А да сменевме место?
Се' се вртиме околку центар.
Ако веќе праиме пак вака раничко тогаш јас сум за конак, сакате да се чекаме пред универзална? Кажете само време, конак мене ми е топ местенце, опуштено, со топ музиче и ефтино е башка

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Значи решивме дека е петок, али времево мислам дека може да биде и покасно, да не биде цело време на кафе само околу 5-6 ко пензионерине и у 9 дома да сме, јас мислам да излеземе троа покасно на пијачка негде па после у диско т.е. на некоја свирка у Мамас или Сошл или небитно, сакам да кажам да идеме прво у некој социјалка кафич, може у Сопотско или у Конак пошо е ефтино, накај 11 па после на журче, м? :zelen
Не може сеа така,ќе идеме на едно културно место,а ќе не забавуваат до доцните вечерни часови:
l.jpg

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Ако веќе праиме пак вака раничко тогаш јас сум за конак, сакате да се чекаме пред универзална? Кажете само време, конак мене ми е топ местенце, опуштено, со топ музиче и ефтино е башка
Идеме таму.
Па ете пишаа другите, нека биде во 17:30 пред универзална.
Биват?
Ние посекако ќе правиме афтер после.
Вака сите ќе се подружиме, па после продолжуваме.:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Епа диал таман ја докај 5 ќе се раздужам на работа и НЕМА да каснам :giggle 5:30 пред универзална кој доаѓа доаѓа кој не доаѓа незнае што пропушта ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and redhead