Единствена позитивна опција што ја гледам во темата е што може да биде како сито и решето за офф топик мислења во други теми,и може да се префрлат овде,за да ние членовите бидеме поучени каде сме згрешилее.Оти секако не добиваме известување за казнените поени.Доколку е изводливо да се префрлат деАма не е интересно кога се знае дека една тема е стриктно за оф топик, а и не е тој хм...„филинг“ како кога од одредена тема се наметне некој поврзан оф топик кој повлекува сосема нова дискусија.
Овде еден ќе јаде, друг ќе му понуди храна, па овој ќе се заблагодарува со пољупци и толку...па опет.
Ок си е темава со оглед на стриктните околности што владеат во СДК, а кои не би требало да ги има, земајќи во предвид дека сепак станува збор за општи муабети во една најопшта можна тема.
Само под услов и ние ко членови да не претеруваме, па да напнуваме со километарски цитирања поради едно „хехехе“, смајли и 2-3 збора „одговор“ што може да се пише по ПП или на профил.
Ама ај, џабе дробење.

Ти имаш спремна фото сесија???А што бидна ке праимо ли тему вашиот полоф орган со слика?
Нели не е сфе црно бело, мора да има нешто и розефко hh
Модераторите ептен ке ти бидат захвални ако отвориш таква тема и тоа во Општи муабети да не згрешиш во Религија да отворишА што бидна ке праимо ли тему вашиот полоф орган со слика?
Нели не е сфе црно бело, мора да има нешто и розефко hh

Јас мислам подобро нека иде во Гурманско Катче. Пошо за Девојачки с`н куманофци знат зашоМодераторите ептен ке ти бидат захвални ако отвориш таква тема и тоа во Општи муабети да не згрешиш во Религија да отвориш![]()

Добра идеја! Се што е оф топик да префрлаат овдеЕдинствена позитивна опција што ја гледам во темата е што може да биде како сито и решето за офф топик мислења во други теми,и може да се префрлат овде,за да ние членовите бидеме поучени каде сме згрешилее.Оти секако не добиваме известување за казнените поени.Доколку е изводливо да се префрлат де![]()

иамТи имаш спремна фото сесија???
Јас неам фотоапаратиам
ке ти брку у око у пепе : ) hahaha
ќе мора да побарам фотографка да ми направи фотосесија 
Имаш туј по форум папарацо бе брат, викај одма на едну фотосесијуЈас неам фотоапаратќе мора да побарам фотографка да ми направи фотосесија
![]()