Да те поправам 5-то место освоијаЗначи много су бе овија наши репрезентативци, малко фалеше утакмицу да гу изгубив. Ало брее, не се занасајте, ако сте лани освоиле 4 место на европско немора да значи дека ке имате добар успех у овуј годину...
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
Да те поправам 5-то место освоијаЗначи много су бе овија наши репрезентативци, малко фалеше утакмицу да гу изгубив. Ало брее, не се занасајте, ако сте лани освоиле 4 место на европско немора да значи дека ке имате добар успех у овуј годину...
И да си удрам еден самоцитат. Следната тема што ќе ја отворам ќе гласи "Каква тоалетна хартија користите во вц?"Што глупи теми се отвараат во последно време![]()
ваоооооо ти гарантирам дека ќе имаш мноооогу коментари...од типот Јас користам само перфекс од праска, зошо другите ми го дразнат задникотИ да си удрам еден самоцитат. Следната тема што ќе ја отворам ќе гласи "Каква тоалетна хартија користите во вц?"![]()
Абе кога други никакви теми добиваат по 2 страни мислења за еден ден, мојава гарант ќе добие минимум 5 за тој период.ваоооооо ти гарантирам дека ќе имаш мноооогу коментари...од типот Јас користам само перфекс од праска, зошо другите ми го дразнат задникот![]()
![]()
охоооооо малку е тоа...знаеш ти колку тоалетна хартија се троши во нашава држава? има од шолја да не стануваат брее, сите ќе ги пробаат само за да коментираат на твојата темаАбе кога други никакви теми добиваат по 2 страни мислења за еден ден, мојава гарант ќе добие минимум 5 за тој период.![]()
Не се искажувај ти вака јавно, ќе ти ја украдат идејата, баго.И да си удрам еден самоцитат. Следната тема што ќе ја отворам ќе гласи "Каква тоалетна хартија користите во вц?"![]()
типично за тебенејчам да кажувам нешто.