со парвати пишев нешо се договаравме за летово кај да го носам.не туку се вади кој знае која си ја лажел по пораки
нешто е грешка, не знам шо е работава.да бе и Kitty ми се жали прееска дека само покажуе такој : )
со парвати пишев нешо се договаравме за летово кај да го носам.не туку се вади кој знае која си ја лажел по пораки
нешто е грешка, не знам шо е работава.да бе и Kitty ми се жали прееска дека само покажуе такој : )
Јами си кажува често него тебе чоек неможе да те начека овде да те клаи на црната листаJaMi последен пат беше виден како: Прегледува тема Сакам да кажам/прашам 2 дел, пред една минута
Шо ќе каже JaMi?
воедно и го разгледува мојот профилThe_Mayor последен пат беше виден како:Прегледува листа на форуми, пред 10 минути
The_Mayor последен пат беше виден како: Прегледува темаЧленот Х последен пат беше виден како..., пред една минутавоедно и го разгледува мојот профил
Foxboro последен пат беше виден како:Прегледува темаКоментар за аватарот на членот кој е над вас ..., пред неколку секунди
Foxboro последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред неколку секундиThe_Mayor последен пат беше виден како:Прегледува темаЧленот Х последен пат беше виден како..., пред една минута
The_Mayor последен пат беше виден како: Прегледува листа на форуми, пред неколку секундиFoxboro последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
ми се пушташ а? Абе не сум лесен, ама ќе ме ќариш ако бидиш упоренти брат почна у огледалце да се гледаш
@The_Mayorr последен пат беше виден како:Го разгледува профилот на The_Mayor, пред една минута