Фан клуб : Јувентус

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
До мене е само или Џовинко стварно почна да наликува на Дел Пиеро во неговиот златен период кога редеше голчиња како од шала од слободни удари? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
До мене е само или Џовинко стварно почна да наликува на Дел Пиеро во неговиот златен период кога редеше голчиња како од шала од слободни удари? :D
навистина наликува на гранде алекс

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Тоа ме радува :) многу би сакала и Недвед да го видам пак во Јувентус, тој имаше стварно период кога блескаше во Јуве :)
сестрами дома го обожаваше НЕДВЕД има толку многу постери од целиот зид и е излепен

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Кога Дел Пиеро беше во Јувентус заедно со Џовинко, после тренинг заедно останувале за да имаат дополнителен тренинг за слободни удари. Малиов имаше од кого да учи, мора да го замени. Само напред, сега и на Парма да ги решиме.
forza juve!

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Кога Дел Пиеро беше во Јувентус заедно со Џовинко, после тренинг заедно останувале за да имаат дополнителен тренинг за слободни удари. Малиов имаше од кого да учи, мора да го замени. Само напред, сега и на Парма да ги решиме.
forza juve!
и Лацио ни е за решавање :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio