Критики за администрацијата

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Мене не ми се верува за твојот пост.
Инаку истото мислење го имаше постирано и во нашата комуникација и во споменатата тема, од таму и мојата грешка.

И мене не ми се верува за вашиот пост на офицјалната фан страна на Фејсбук, како можеше да се објави таква тема на една глу*ерда. Тотален апсурд, ЦРНОБЕЛО го сметам и се уште ќе го сметам за сајт и форум кој шири позитивна енергија. Политика никогаш немало, но и вакво нешто како темава денес не би требало да ги имаме, зошто уверете се и самите како некои членови почнаа на некој начин расправии, а имаше и лични навреди, каде што беа испратени мои пријави треба ли да ги цитирам и на темава? Значи темата одеше со 100 на саат, а вие се спуштивте на негово ниво и му реплициравте повеќе пати.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дали треба да споменам што би сакал да критикувам? Ако спомнам ќе бидам баниран? Ако не бидам баниран кажете ми овде и ќе приложам и аргументи и факти околу некои членови на администрацијата. Ако поради тоа планирате да ме банирате кажете, ќе кажувам како цветаат рози низ форумов, како се` е идилично и секој има право да пише свој коментар и слободно мислење.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
ipopovski ај објасни ми те молам и врз основа на што се стекнува да се биде дел од адмистрација ?
И подсреди го подфорумот на Општи муабети ?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Имаш модератор таму.
Има ама кога незнае да си ја врши работата како што треба, тебе ке те малтретирам.
Не ми одговори врз основа на што се поставуваат модераторите по темите ?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Има ама кога незнае да си ја врши работата како што треба, тебе ке те малтретирам.
Не ми одговори врз основа на што се поставуваат модераторите по темите ?
Ако некој пост ти смета секогаш можеш да го искористиш копчето пријави.
Модераторите се избираат по предлог на друг модератор и со гласање на сите останати.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ако некој пост ти смета секогаш можеш да го искористиш копчето пријави.
Модераторите се избираат по предлог на друг модератор и со гласање на сите останати.
знам зошто служи копчето пријави и фала на објаснувањето...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Оти сите не добиваме одговори на нашите нејасни прашања како што доби ти alba ?
Какви такви,барем доби:D
За да не биде дека сум овде само за офф топик,да ја искритикувам цела администрација што дозволува мегу нив да има пристрасни модератори.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Оти сите не добиваме одговори на нашите нејасни прашања како што доби ти alba ?
Какви такви,барем доби:D
За да не биде дека сум овде само за офф топик,да ја искритикувам цела администрација што дозволува мегу нив да има пристрасни модератори.
Следниот модератор што ќе го бираме, ќе ти дадеме ти да го предложиш за гласање, за да не биде пристрасен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis