Критики за администрацијата

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А во твојов пост, која е критиката за администрацијата? И зашто ти мораше да го исцитираш моето мислење,ти се обратив на тебе ли?
Неможам подетално од ова да ти ја посочам критиката штом веке не си ја сватила.
Зарем се дозволени цитирања на форумот само доколку некој директно ни се обрати?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
melpomena мислам дека веќе се разбравме и нема потреба од оф-топик.
Ако е нешто избришано, а не е добришано, пријави го.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena мислам дека веќе се разбравме и нема потреба од оф-топик.
Ако е нешто избришано, а не е добришано, пријави го.
Да да,некои се разбравме а тој што не разбра си препраша па затоа имам еден офф топик на странава,слободно нека се избрише,мојата забелешка не беше околу бришењето.
Кога веке јас бев тагната можеше да биде и оној кој не беше разбрал,од таму всушност произлезе и офф топикот а богами и целава збрка на темата сакам да кажам,сакам да прашам 2.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Јас иако сум дел од администрацијата, ќе кажам ова е жив срам што се случува денес! ја критикувам администрацијата

Во темата каде што комуницираме меѓусебно модераторите

crnobelo1.jpg

crnobelo2.jpg

Не ми се верува за вкавата одлука, наместо да се затвори темата со Миле, каде доаѓа до лични навреди и рапсравии помеѓу членовите тој ја затвори темата што комуницираме. Без коментар!

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Јас иако сум дел од администрацијата, ќе кажам ова е жив срам што се случува денес! ја критикувам администрацијата

Не ми се верува за вкавата одлука, наместо да се затвори темата со Миле, каде доаѓа до лични навреди и рапсравии помеѓу членовите тој ја затвори темата што комуницираме. Без коментар!
Администрација ИПОЛ ти е тоа : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com

Мене не ми се верува за твојот пост.
Инаку истото мислење го имаше постирано и во нашата комуникација и во споменатата тема, од таму и мојата грешка.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Мислам дека добро е што се затвори тема и непотребно беше што се ствараше тензии. Типот кој и да е, успеа да го здрма форумов, навреди немаше но имаше пресериозно сфаќање на некои постови, како и целата тема како проблем на индивидуата. Штом еден бот може да раздрма администрација, треба човек стварно посериозно да почне да реагира на ваквиот шљам од теми. ipopovski мој совет до тебе и останатите е ваквиве теми штом почнат да преоѓаат во премногу активни, веднаш да се стават под клуч. За доброто на форумот, да не испадне после овој овака оној онака додека ботчево од страна задоволно си ги трие рацете дека го има нарушено квалитетот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Jackal, parvati and Luckky

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Мислам дека добро е што се затвори тема и непотребно беше што се ствараше тензии. Типот кој и да е, успеа да го здрма форумов, навреди немаше но имаше пресериозно сфаќање на некои постови, како и целата тема како проблем на индивидуата. Штом еден бот може да раздрма администрација, треба човек стварно посериозно да почне да реагира на ваквиот шљам од теми. ipopovski мој совет до тебе и останатите е ваквиве теми штом почнат да преоѓаат во премногу активни, веднаш да се стават под клуч. За доброто на форумот, да не испадне после овој овака оној онака додека ботчево од страна задоволно си ги трие рацете дека го има нарушено квалитетот.
Мене баш ми се виде како сеирџиска темата и забавна.
Не забележав некој да ја сфати сериозно и да се потресе.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Сеирот е ок, ама мислам дека тој што се зачлени тука не е со идеја да си го вади другарчето од г**на туку нешто повеќе има. Сепак арно што брзо се испуцавме и брзо ја завршивме оваа шарада.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski