Ако...

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ако си, дишеш, ако дишеш, зборуваш, ако зборуваш, прашуваш, ако прашуваш, мислиш, ако мислиш, бараш, ако бараш, искусуваш, ако искусуваш, учиш, ако учиш, растеш, ако растеш, сакаш, ако сакаш, пронаоѓаш, ако пронаоѓаш, се сомневаш, ако се сомневаш, прашуваш, ако прашуваш сваќаш, ако сваќаш, знаеш, ако знаеш, сакаш да знаеш повеќе, ако сакаш да знаеш повеќе. Жив СИ!

Поздрав!

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and S.B.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ако си, дишеш, ако дишеш, зборуваш, ако зборуваш, прашуваш, ако прашуваш, мислиш, ако мислиш, бараш, ако бараш, искусуваш, ако искусуваш, учиш, ако учиш, растеш, ако растеш, сакаш, ако сакаш, пронаоѓаш, ако пронаоѓаш, се сомневаш, ако се сомневаш, прашуваш, ако прашуваш сваќаш, ако сваќаш, знаеш, ако знаеш, сакаш да знаеш повеќе, ако сакаш да знаеш повеќе. Жив СИ!

Поздрав!
Све океј, али не се надоврзуваш на претходната реченица, што е правило во играва
Поздрав : )

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Све океј, али не се надоврзуваш на претходната реченица, што е правило во играва
Поздрав : )
Јас ги прочитав само првите 3 мислења, и не ја разбрав темата , и пишав баш според првите мислења, но веќе темата кога е во Играчница, се надевам ќе ми опростете, и продолжете со играта.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13