Куманово

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
ги знам и тие од запад и со сигурност тврдам дека најубави се од Источна...
за кумановки се знае онаа реченица како беше „ма ми кумановке смо префригане жене “ :zelen

Ееее не си не видела мене и мајка ми за да видиш колку и у западна Мак. смо најубаај како што би рекле мие у тетово :):):) Пред огледало кој ќе се видимо абе која од која поубаа. У мој очи она најубаа у нејзини ја најубаа:):) .......

(УУУУУУУУ-во само што го користимо многу ВО реченица тоа не ни чини) ;)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ееее не си не видела мене и мајка ми за да видиш колку и у западна Мак. смо најубаај како што би рекле мие у тетово :):):) Пред огледало кој ќе се видимо абе која од која поубаа. У мој очи она најубаа у нејзини ја најубаа:):) .......

(УУУУУУУУ-во само што го користимо многу ВО реченица тоа не ни чини) ;)
нц во тетово и гостивар па баш и најнема убави а уствари вие у МКД ли спаѓаше те :zelen
Кумано не е само у Македонија и во Авганистин и во Иран и пола Врање :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
нц во тетово и гостивар па баш и најнема убави а уствари вие у МКД ли спаѓаше те :zelen
Aлба претеруеш сс глупости за тој кој од куде какф е, што е битно, људи смо алоооо
И што дираш тему за Западну Македонију, што ти е филм : ) не си ми јасна

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Aлба претеруеш сс глупости за тој кој од куде какф е, што е битно, људи смо алоооо
И што дираш тему за Западну Македонију, што ти е филм : ) не си ми јасна
ама па ти се заебавав ... пуу какв си знам дека сите сме си убави и наврати се на Куманово зш тебе модераторите ти се наклонети мене не за офтопици ми пишуат 5ки ....

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103

Абе сеа знам дека мнозинството си го прае своето па мие убаајте добивамо етикета на неубаај ...пусти предрасуде :)
Инаку Да да у МКД спаѓамо уште, ама слушам имало предлози да се поделимо како посебна држава нешто у стил на Вевчани :p (зборим за нас малцинството од Тетово ) :) Чим од Источна се откажаја од нас... ништо разочарана сум ....

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Паб е добар : )
За добру храну исто такој ке ги наброју и ресторан Ексклузиф, Форта Маре, Бел Посто(екс Џино), Помодоро, Фра Џорџо...
а за да се напраиш бш салата туј су Баба Цана, Корнер(тој ти е побиртиска варијанта на Баба Цану, али мноо е добро што нема никакфа галама и жива музика, него ти си га бараташ телевизор сс даљинско, Тијана вика дека нигде не ела поубаву плескавицу од Корнер) послеее Аџи Трајко, Батко Ѓорѓија и по ново најпозната 'биртија' Два-Три Брата : ) куде што идеф тинејџери да се напраиф крш за пред чаршију...
Мене у задњо време највише ми се искача у Гарнизонски кафиќи/барови .....Харизма,Агора,Кјуб, а туј блиско е и Цариград( тој е нешто као Њу Ејџ у Скопје), после Вајрр е добро место, Бајкер Паб, Москфа...
Има добри места за кафе муабет, за живели праење сс жестоко, за пиво пиење уз фузбал : )

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
На крај на кеј, на крај на Октомвриску почетак на Ноемвриску : )
На крај на овуј слику hh
Лани беше мноо актиф тј проект, незнам овуј годину дали ке га отфараф па

Последен пат пред 1 недела кога поминував покрај кеј на прошетка видов дека ставаат цевки и го припремаат лизгалиштето само не знам кога ќе се отвори.
Ако имаш било каква информација пиши овде :)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Паб е добар : )
За добру храну исто такој ке ги наброју и ресторан Ексклузиф, Форта Маре, Бел Посто(екс Џино), Помодоро, Фра Џорџо...
а за да се напраиш бш салата туј су Баба Цана, Корнер(тој ти е побиртиска варијанта на Баба Цану, али мноо е добро што нема никакфа галама и жива музика, него ти си га бараташ телевизор сс даљинско, Тијана вика дека нигде не ела поубаву плескавицу од Корнер) послеее Аџи Трајко, Батко Ѓорѓија и по ново најпозната 'биртија' Два-Три Брата : ) куде што идеф тинејџери да се напраиф крш за пред чаршију...
Мене у задњо време највише ми се искача у Гарнизонски кафиќи/барови .....Харизма,Агора,Кјуб, а туј блиско е и Цариград( тој е нешто као Њу Ејџ у Скопје), после Вајрр е добро место, Бајкер Паб, Москфа...
Има добри места за кафе муабет, за живели праење сс жестоко, за пиво пиење уз фузбал : )

Бајкер за нова година или Џарто гледам дека не го спомна а баш е кул, нели сега пред брзо пак го отворија.Како си могаја да га испуштиш :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Последен пат пред 1 недела кога поминував покрај кеј на прошетка видов дека ставаат цевки и го припремаат лизгалиштето само не знам кога ќе се отвори.
Ако имаш било каква информација пиши овде :)
Орајт брат, знам лани фрштесфа млади гзиња на лизгалиште : ) имаше гужва, за овуј годину незнам ништо, ако дознам одма ке пријаву туја
Најново е тој што ни праиф Олимписки базен : )