ај без интимни прашања ке те моламИмам, а ти имаш ли Бугати ?
ај без интимни прашања ке те моламИмам, а ти имаш ли Бугати ?
Инаку бугати е кола, а ако немаш бугати ништо не праиме.ај без интимни прашања ке те молам
мене најде да ми кажуваш што е бугати !?Инаку бугати е кола, а ако немаш бугати ништо не праиме.
Леле, како оцени и како ме етикетира дека не сум твој тип? Де молам ти се објасни ми со тоа колку не сум твој тип а ме знаеш преку сила 1 минута...мене најде да ми кажуваш што е бугати !?
и не се пријавив јас само од култура си прашав ако прочиташе цела тема ке сватеше дека не си мој тип
Леле не мислев дека толку си сериозенЛеле, како оцени и како ме етикетира дека не сум твој тип? Де молам ти се објасни ми со тоа колку не сум твој тип а ме знаеш преку сила 1 минута...
На мене најде да ми кажуваш што е холдинг? Леле леле како сте се подигнале со стандардите вие, а јас таман ке речев умре флертувањето ама сега сфаќам зошто машките престанале да флертуваатЛеле не мислев дека толку си сериозен
мене ми ветија од Белгија ке ми најдат некој што има холдинг ако незнаеш што е холдинг ти препорачувам да изгледаш некоја турска серија и јас чекам... ако не ми најдат таков ке се обратам кај тебе
и мене ми смета тоа што машките побавно созреваат од женскитеНа мене најде да ми кажуваш што е холдинг? Леле леле како сте се подигнале со стандардите вие, а јас таман ке речев умре флертувањето ама сега сфаќам зошто машките престанале да флертуваат
И мене ми смета тоа што ти незнаеш ни 1% за машките а мислиш дека многу знаеш xDи мене ми смета тоа што машките побавно созреваат од женските
ајде бе сега ти мене ми лепиш етикети а ? и како заклучи за 1 минута што мислам јас ...И мене ми смета тоа што ти незнаеш ни 1% за машките а мислиш дека многу знаеш xD
Because you receive what you seem to give to everyone.ајде бе сега ти мене ми лепиш етикети а ? и како заклучи за 1 минута што мислам јас ...