Осамени срца

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Интелигентна, убава, 20 годишна, Македонка зелени очи, кратка светла коса, 158 цм, 60 кг. Најубава насмевка, знам многу јазици, романтична,добра,љубезна и сигурна во себе. На пат за да станам самостална. Но ми недостига некој со кој ќе ја доживеам љубовта кој ќе ме разбере и засекогаш остане со мене. Не барам многу. Ете се претставив.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Интелигентна, убава, 20 годишна, Македонка зелени очи, кратка светла коса, 158 цм, 60 кг. Најубава насмевка, знам многу јазици, романтична,добра,љубезна и сигурна во себе. На пат за да станам самостална. Но ми недостига некој со кој ќе ја доживеам љубовта кој ќе ме разбере и засекогаш остане со мене. Не барам многу. Ете се претставив.
Е ако после ова Saladin не ти пише јаз’к нека му е

apple-girl

Полноправен Член
6 декември 2012
46
73
18
Битола
Уште кај си не кажа во која земја .. ххехе

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

apple-girl

Полноправен Член
6 декември 2012
46
73
18
Битола
Абе еден по еден ... прво за тебе да се најди кандидат .. Или Саладин нека ти пиши после за другите ке прајме работа ..