Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
миибаш : )
ништо, кд можемо друк пут ке се соберемо, убао да си пројдетe : )

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
миибаш : )
ништо, кд можемо друк пут ке се соберемо, убао да си пројдетe : )
Ај да кажат сите тука коа би им одговарало во текот на следнава недела? Зборам за оние кои работат/се од внатрешноста и дојдени се тука?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Ај да кажат сите тука коа би им одговарало во текот на следнава недела? Зборам за оние кои работат/се од внатрешноста и дојдени се тука?
на први и втори не сум тука .. после до 15 сум тука, ми одговара секој ден :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
можно е сладената недела само термин и место да видиме каде ќе сте :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
брат праите у недељу на пуно душе ( душа пости ли.... ? :) им одговара али ја неам сс што да се врату, сакам покасно да седимо
дииип ин д најт : ) и афтер да праимо у стан куде Trouble (aко уопште може :p ) и там да преспију колко толко ( ццц уличар )
и да се врату сабајле у мој родан град : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Ghtalpo

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
брат праите у недељу на пуно душе ( душа пости ли.... ? :) им одговара али ја неам сс што да се врату, сакам покасно да седимо
дииип ин д најт : ) и афтер да праимо у стан куде Trouble (aко уопште може :p ) и там да преспију колко толко ( ццц уличар )
и да се врату сабајле у мој родан град : )
Абе мене ми е слободен станот уште од недела вечерта ама пази беља работа јас у недела сум втора на работа, а башка им кажав дека веќе нејќам да работам, па ако ми успее да ги условувам да ме стаат недела прва би било топ, ќе идеме прво негде пошо ќе бидеме повеќе луѓе ваљда па после афтер кај мене ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati