фала на поздравот ШАБЕДо JaMi која никогаш нема да има поубав аватар од melpomena. И до melpomena, т.е. до сите нејзини профили. Специјален поздрав до Lena од која би сакал да видам скица, до Electra која ме носи во Burger King и до cakar_ulav кој што 10-тина години ме трпи. Друштво, сакам да ја ислушате песнава до крај...знам дека на некои нема да ви е по мерак, ама ни јас не сум на сите по мерак
Затворете ги очите, затворете ги сите извори на светлина и уживајте.
браво за песнава ,понекогаш заспивам на неаДо JaMi која никогаш нема да има поубав аватар од melpomena. И до melpomena, т.е. до сите нејзини профили. Специјален поздрав до Lena од која би сакал да видам скица, до Electra која ме носи во Burger King и до cakar_ulav кој што 10-тина години ме трпи. Друштво, сакам да ја ислушате песнава до крај...знам дека на некои нема да ви е по мерак, ама ни јас не сум на сите по мерак
До JaMi која никогаш нема да има поубав аватар од melpomena. И до melpomena, т.е. до сите нејзини профили. Специјален поздрав до Lena од која би сакал да видам скица, до Electra која ме носи во Burger King и до cakar_ulav кој што 10-тина години ме трпи. Друштво, сакам да ја ислушате песнава до крај...знам дека на некои нема да ви е по мерак, ама ни јас не сум на сите по мерак