Тајна врска со зафатен дечко

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ај вака од почеток ти де гледаш со дечко веќе година дена притоа знаејќи дека тој има долга врска од 7-8 години. Со девојката е заради сигурност а со тебе кога му се сака така ли е?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

"Peperutka"

Нов член
10 ноември 2012
28
1
3
битола
Ne koga mu see saka tuku koga dvajcata sakame znaci vo slucajov I jas bi mu ponudila sigurnost dokolku zavrsi so neze no mislam deka coekov ima nekoi stravovi neznam dali navika e vo prasanje ili. ..

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Колку години имаш ти, а колку тој и девојката?

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ne koga mu see saka tuku koga dvajcata sakame znaci vo slucajov I jas bi mu ponudila sigurnost dokolku zavrsi so neze no mislam deka coekov ima nekoi stravovi neznam dali navika e vo prasanje ili. ..
Aбе .. сериозна си ? Врска од 7 - 8 години кадешто (да речиме) и двајцата си знаат се еден за друг, и сакаат да се заедно итн итн .. ти наоѓаш да им ја растураш ? со кој памет ?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Welll седни си со него и разговарај. Овде никој нема да ти го даде точниот одговор.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не се заебава,сериозен е :D
Со друге речи,мноо јака тема,неисцрпна за дискусија,сакаше да каже.
Ако има нешто нејасно,ке и одговориме на пеперутката пак.Сега се надевам и се разјасни.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
ах бе девојче за каква навика зборуваш........ а каква сигурност можеш да му понудиш ?