Ај вака од почеток ти де гледаш со дечко веќе година дена притоа знаејќи дека тој има долга врска од 7-8 години. Со девојката е заради сигурност а со тебе кога му се сака така ли е?TOJ. Mi e nesvatliv
Ај вака од почеток ти де гледаш со дечко веќе година дена притоа знаејќи дека тој има долга врска од 7-8 години. Со девојката е заради сигурност а со тебе кога му се сака така ли е?TOJ. Mi e nesvatliv
не заебавајЗатоа што онаа што му нуди сигурност не му нуди опуштеност, додека онаа што му нуди опуштеност може да ја изгуби во секој момент затоа што не му нуди сигурност.
Aбе .. сериозна си ? Врска од 7 - 8 години кадешто (да речиме) и двајцата си знаат се еден за друг, и сакаат да се заедно итн итн .. ти наоѓаш да им ја растураш ? со кој памет ?Ne koga mu see saka tuku koga dvajcata sakame znaci vo slucajov I jas bi mu ponudila sigurnost dokolku zavrsi so neze no mislam deka coekov ima nekoi stravovi neznam dali navika e vo prasanje ili. ..
Welll седни си со него и разговарај. Овде никој нема да ти го даде точниот одговор.Ne koga mu see saka tuku koga dvajcata sakame znaci vo slucajov I jas bi mu ponudila sigurnost dokolku zavrsi so neze no mislam deka coekov ima nekoi stravovi neznam dali navika e vo prasanje ili. ..
Не се заебава,сериозен ене заебавај
ах бе девојче за каква навика зборуваш........ а каква сигурност можеш да му понудиш ?Ne koga mu see saka tuku koga dvajcata sakame znaci vo slucajov I jas bi mu ponudila sigurnost dokolku zavrsi so neze no mislam deka coekov ima nekoi stravovi neznam dali navika e vo prasanje ili. ..