Ме убеди,планирам веќе да не го пипам сам освен за мочкањее ај тогаш одговори ми и на ова? од каде потребата да бидеш со некој или некоја ако можеш сам да си ја завршиш работата?
A незнам ти како сфати дека јас сум извлекол заклучок дека си против самозадоволување, како што реков прочитај го убаво постот =)а бе не знам само како батко од една реченица го извлече заклучокот дека јас сум против самозадоволувањето (да ти појаснам-далеку од тоа ) па ти да се извинуваш во мое име...мислам стварно...
Секому се случува да го спукаат хормоните, а партнеркта да не е во блиската околина. Тогаш не е лошо нити штетно да заигра десанка, а нема потреба што да се потиснува либидото. Патем е и здраво.а ај молим те одговори ми зошто мажите ипокрај редовен секс имаат потреба да го мавнат? мислам оргазам е оргазам така...па ако си задоволен од твојот сексуален живот од каде таа потреба за самозадоволување...многу сум љубопитна
Ти си со сопругот само поради секс? Свашта...е ај тогаш одговори ми и на ова? од каде потребата да бидеш со некој или некоја ако можеш сам да си ја завршиш работата?
не велам не...поарно да игра десанка отколку да го вараш партнерот....Секому се случува да го спукаат хормоните, а партнеркта да не е во блиската околина. Тогаш не е лошо нити штетно да заигра десанка, а нема потреба што да се потиснува либидото. Патем е и здраво.
е па не сум де само за секс...ама баш свашта....зашто вака ми ги вадите муабетите од контекст...поставив две прашања...а добив сто коментари и критики без врска ...ама нема врска не мислам да се напнувам...после ќе треба да мастурбирам неколку пати за да се испукам...Ти си со сопругот само поради секс? Свашта...
A ti za6to masturbira6 ustvari koga ima6 mazh?е па не сум де само за секс...ама баш свашта....зашто вака ми ги вадите муабетите од контекст...поставив две прашања...а добив сто коментари и критики без врска ...ама нема врска не мислам да се напнувам...после ќе треба да мастурбирам неколку пати за да се испукам...
За да не биде офф топик на темата.A ti za6to masturbira6 ustvari koga ima6 mazh?