Собиранки.... (договарање - тука)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Шмекси ? дојди на по едно топло чајче и часови по куманофски : P
добар си али имаш мали грешке : ) дојди да навивамо за Манчестер
Фала на поканата, ако немам обврски ќе наминам.Иако до вечер ќе знам дали сум слободен утре или не така да ќе ве известам.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Може ли да предложам да се чекаме сите во 4 кај соборна ?
Бидејќи мислам одењето до парк на дождов (кој многу веројатно ќе е присутен и утре), а потоа враќање назад за да бараме кафич е непотребно.
А блиску до парк има само неколку кафичи, но не мислам дека се соодветно место за нашата собиранка...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Може ли да предложам да се чекаме сите во 4 кај соборна ?
Бидејќи мислам одењето до парк на дождов (кој многу веројатно ќе е присутен и утре), а потоа враќање назад за да бараме кафич е непотребно.
А блиску до парк има само неколку кафичи, но не мислам дека се соодветно место за нашата собиранка...
Пошо Ленинова е од едната страна а центарот на другата, башка ако се упатиме право по Бандите штрасе* стигаме до понекој маалски кафич, мене ми одговара.

*партизански одреди

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Епа тогаш официјално: утре во 4 саат сите кај соборна, па од таму бираме кафич и седнуваме да гледаме англиски фудбал : )

P.S се молат тие што планираат да дојдат да потврдат дека го виделе постов, за да не излезе утре некој на фонтана да дреме.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Епа тогаш официјално: утре во 4 саат сите кај соборна, па од таму бираме кафич и седнуваме да гледаме англиски фудбал : )

P.S се молат тие што планираат да дојдат да потврдат дека го виделе постов, за да не излезе утре некој на фонтана да дреме.
ќе дојдам .. може да чекам кај постојката кај соборна ?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
може. Ако видиш некој манијакален тип у зелен капут, само кажуеш: „The sun is shining“ а типот ти одговара: ".. but the ice is slippery"

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
ќе дојдам .. може да чекам кај постојката кај соборна ?

Ако си немаш разменето бројче со Саладин или со некој друг кој ќе доаѓа утре, тогаш пиши ми порака или пиши на некој... сеедно : )
Важно да имаме контакт. :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
може. Ако видиш некој манијакален тип у зелен капут, само кажуеш: „The sun is shining“ а типот ти одговара: ".. but the ice is slippery"
:rofl ме пресмеа бре :D .. добро .. ќе се дерам ко луд таму Да сан ис шајниииииииинг
Ако си немаш разменето бројче со Саладин или со некој друг кој ќе доаѓа утре, тогаш пиши ми порака или пиши на некој... сеедно : )
Важно да имаме контакт. :D
немам од никој од форумов броеви и такви стФари.