Yeh .. зошто да неОва ми се сфижда. Гледам ентузијазам уште и на врнежливо време. Луѓе се гледаме у парк утре у 16:00 така?
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Yeh .. зошто да неОва ми се сфижда. Гледам ентузијазам уште и на врнежливо време. Луѓе се гледаме у парк утре у 16:00 така?
Ова ми се сфижда. Гледам ентузијазам уште и на врнежливо време. Луѓе се гледаме у парк утре у 16:00 така?
Фала на поканата, ако немам обврски ќе наминам.Иако до вечер ќе знам дали сум слободен утре или не така да ќе ве известам.Шмекси ? дојди на по едно топло чајче и часови по куманофски : P
добар си али имаш мали грешке : ) дојди да навивамо за Манчестер
Пошо Ленинова е од едната страна а центарот на другата, башка ако се упатиме право по Бандите штрасе* стигаме до понекој маалски кафич, мене ми одговара.Може ли да предложам да се чекаме сите во 4 кај соборна ?
Бидејќи мислам одењето до парк на дождов (кој многу веројатно ќе е присутен и утре), а потоа враќање назад за да бараме кафич е непотребно.
А блиску до парк има само неколку кафичи, но не мислам дека се соодветно место за нашата собиранка...
ќе дојдам .. може да чекам кај постојката кај соборна ?Епа тогаш официјално: утре во 4 саат сите кај соборна, па од таму бираме кафич и седнуваме да гледаме англиски фудбал : )
P.S се молат тие што планираат да дојдат да потврдат дека го виделе постов, за да не излезе утре некој на фонтана да дреме.
ќе дојдам .. може да чекам кај постојката кај соборна ?
може. Ако видиш некој манијакален тип у зелен капут, само кажуеш: „The sun is shining“ а типот ти одговара: ".. but the ice is slippery"
немам од никој од форумов броеви и такви стФари.Ако си немаш разменето бројче со Саладин или со некој друг кој ќе доаѓа утре, тогаш пиши ми порака или пиши на некој... сеедно : )
Важно да имаме контакт.![]()