Што мисли одреден член од форумот или вие за него , дали ве интересира што имал да ви кажи и што би му кажале вие ... и кој е тој член ?
сакам да ти кажу друг пут да не почињаш такф муабет сс мене.....не си ти тј што треба да констатира дали ја дувам или не : )Ако имам да му кажам нешо му кажувам. Зошто да се кријам и да глумам лудило?!
А и да не заборавам ако некој сака да ми каже нешто, тука сум!
сакам да те прашам дали имаш муда да га избришеш фејс,и да ти кажу дека и ти си суперЈас имам да ви кажам ... НАЈДОБРИ СТЕ ДЕЧКИ ! и фб го заборајв дури поради форумот !!!:trepka
Неможам да го избришам фб а сакам пробав и издржав 3 саати ... не сум супер можеби .. ама фб е навика колку и да не сакаш да ја имаш кога некоја од другарките ке ти речи ке ти пуштам на фб ( дали слика,дали некој докомент или нешто шо било ) ке сватиш декаа фб моментално е најголема комуникациска мрежа во Светот ...сакам да те прашам дали имаш муда да га избришеш фејс,и да ти кажу дека и ти си супер
Тоа беше шала. Сега како си разбрал тоа не е мој проблем.сакам да ти кажу друг пут да не почињаш такф муабет сс мене.....не си ти тј што треба да констатира дали ја дувам или не : )
видиш и после сфе не сам ти љут