Подарок за 8ми март

Gabby

Полноправен Член
21 февруари 2012
61
46
18
26
Како што знаете се ближи 8ми Март, денот на жената.
Што би е подариле вие на вашата мајка, девојка, баба, па и другарка? :)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас си поштувам 31 Октомври :giggle

И секогаш ќе останам поборник на она дека вниманието се подарува секојдневно, а не на некој напумпан исфорсиран ден кога Роза Луксембург пред многу години почнало да ја фаќа климакс ..:sreken

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Јас си поштувам 31 Октомври :giggle

И секогаш ќе останам поборник на она дека вниманието се подарува секојдневно, а не на некој напумпан исфорсиран ден кога Роза Луксембург пред многу години почнало да ја фаќа климакс ..:sreken

Ова и јас го мислам, ама мудро си молчев да не испаднам шовинист :D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Gabby

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Ова ми е трета година по ред да не сум дома за 8ми март па на женскиот дел од фамилијата само им го честитам преку телефон. Поклонотите им го давам пред или по празникот зависи кога ке си одам дома, на мајка ми и купувам цвеке и плус уште нешто шо и фали по дома, на сестра ми некоа плишана играчка пошто ги обожава, на тетка ми нешто практично за дома

• Ми се допаѓа
Реакции: Gabby

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Како што знаете се ближи 8ми Март, денот на жената.
Што би е подариле вие на вашата мајка, девојка, баба, па и другарка? :)

Само ќе кажам, 8 март е денот на жената.
Една женска особа евоулира.Значи до пред да изгуби невиност е девојче условно кажано, после тоа е девојка, кога ќе создаде семејство е тогаш е жена.Подарувам букет стандард со мерси бонбониера или атлантис и некое парфемче или убава порака, на мојата мајка, тетките и вработените тетки :D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Gabby and Aaliyah