Ако се мажам ќе се подобри, зетот е добар економист! хахахаАбе не и прифакај,ке се мажи кај и да е,ојде јабана економијата.
Слушај го гласот на физикалецот
Ако се мажам ќе се подобри, зетот е добар економист! хахахаАбе не и прифакај,ке се мажи кај и да е,ојде јабана економијата.
Да де,одеднаш две деца ке ти направи и ке ни тргне економијатаАко се мажам ќе се подобри, зетот е добар економист! хахаха
ЛЕле у право си, ќе се омаже ќе дојде зетот на функција и емзи ве затече тебе и него во канцеларијаАбе не и прифакај,ке се мажи кај и да е,ојде јабана економијата.
ДоговореноЈее, само праќам од одма молба во Вас да не ме викате Мајли Сајрус. ФАЛА .
пооооооооооооооооо каква бујна фантазијаЛЕле у право си, ќе се омаже ќе дојде зетот на функција и емзи ве затече тебе и него во канцеларија
Договорено
Еј еве го вујко ми дојде рече поздрав да ти пренесампооооооооооооооооо каква бујна фантазија
саро мори
уше со емзи не сум скарана
имај милост
не го чепкам мажот Е,може само брачед и
Не верувам дека такво нешто ќе ми направиЛЕле у право си, ќе се омаже ќе дојде зетот на функција и емзи ве затече тебе и него во канцеларија
Брачед ми одма ти го давам, ама маж ми (иден) не ми го гибај!пооооооооооооооооо каква бујна фантазија
саро мори
уше со емзи не сум скарана
имај милост
не го чепкам мажот Е,може само брачед и
Поздрави го и ти од вујна тиЕј еве го вујко ми дојде рече поздрав да ти пренесам
Можам уште да пишувам само изразате желба