Ако се мажам ќе се подобри, зетот е добар економист! хахахаАбе не и прифакај,ке се мажи кај и да е,ојде јабана економијата.
Слушај го гласот на физикалецот![]()
Ако се мажам ќе се подобри, зетот е добар економист! хахахаАбе не и прифакај,ке се мажи кај и да е,ојде јабана економијата.
Да де,одеднаш две деца ке ти направи и ке ни тргне економијатаАко се мажам ќе се подобри, зетот е добар економист! хахаха
ЛЕле у право си, ќе се омаже ќе дојде зетот на функција и емзи ве затече тебе и него во канцеларијаАбе не и прифакај,ке се мажи кај и да е,ојде јабана економијата.
ДоговореноЈее, само праќам од одма молба во Вас да не ме викате Мајли Сајрус. ФАЛА .![]()
пооооооооооооооооо каква бујна фантазијаЛЕле у право си, ќе се омаже ќе дојде зетот на функција и емзи ве затече тебе и него во канцеларија
Договорено![]()
Еј еве го вујко ми дојде рече поздрав да ти пренесампооооооооооооооооо каква бујна фантазија
саро мори
уше со емзи не сум скарана![]()
имај милост
не го чепкам мажот Е,може само брачед и![]()
Не верувам дека такво нешто ќе ми направиЛЕле у право си, ќе се омаже ќе дојде зетот на функција и емзи ве затече тебе и него во канцеларија![]()
Брачед ми одма ти го давам, ама маж ми (иден) не ми го гибај!пооооооооооооооооо каква бујна фантазија
саро мори
уше со емзи не сум скарана![]()
имај милост
не го чепкам мажот Е,може само брачед и![]()
Поздрави го и тиЕј еве го вујко ми дојде рече поздрав да ти пренесам
Можам уште да пишувам само изразате желба![]()