Киксови

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
  • Ми се допаѓа
Реакции: ema09

Maks

Староседелец
Кога во 8 одд. замислен со поглед накај прозор си тропав на клупата мислејќи дека уште е одмор не сум ни забележал кога влегла наставничката дури и го запишала часот и ме гледала цело време и таа и сокласниците и кога јас се освестив веќе беше касно почна цел клас да се смее 2 мин. од часот сум си тропал на клупата :rofl

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
хахахах, вакви киксови мене стално ми се дешават..
-место да кажам месо од крава, велам крава од месо :D
-какво тропско овошје има таму и таму? и јас: аааа, компир???
-баш правеме проект на час и професоро застанал до мене, а јас не го гледам.. и нешто коментирав околу проекто и ме изнервираа и од никаде: ДА ВЕ е**м, ЈА ЛИ ЌЕ ПРАВАМ??
-имаме математика и погледнувам на табла и баш ништо не разбрав и тишина беше и јас: The fuck is this shit??
-нешто објаснував за dog whisperer и сакав да го преведам и викам: абе не, ова е dog шепотач!
-му викам на брат ми: да донесам две јајца ИЛИ ПАК едно за мене, едно за тебе??
Леле, кога ќе ми текнат повеќе.. обавезно допишувам! (happy)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
-лани летоска за нову годину - тој од мене : )
-стефан ериќ такозвани ушле вика- боли ме мал тил (место мал мозак лол ), чао стефане вика му едно девојче а он ФАЛА, жене дајте гу топку, и највише му се смеасмо за ТЕ ХА ЕЦ место ТЕ ХА ЦЕ у крф (колко само шпонски га кажа....те ха ец....ццццц : )
-аце мамли коза циганска-па тој беше за стару нову годину....13 или 14 ДЕКЕМВРИ : )