таа тема е од 2007. ти само си го ископирал воведот.....ти не си легионер, ти си лејди гага
нека не ми замери форевр ама како да не кажам дека последниве неколку дена ај лајк ју...
таа тема е од 2007. ти само си го ископирал воведот.....ти не си легионер, ти си лејди гага
кажи ми го тоа во лице кога ќе ме видиш ако си храбар само толку ќе ти речам
Баш вчера на ручек некако дома се разви оваа тема, не знам изгледа имаше некој филм на телевизија па продискутиравме. Мајка ми искоментира дека жената изневерува кога ќе се почувствува непосакувано, и кога дечкото/сопругот не и пружа нежност и љубов така како што таа очекува. Јас која бев крајно против таквите работи, значи нај нај нај против...но....изневерив еднаш , признавам. Се срамам, се каам, и се обидувам веќе дооооолго време да заборавам дека се случило. Причината моја е неоправдана, што и да кажам е сувишно. Нема да ме оправда ни тоа ако кажам дека сум била запоставена од дечкото, ниту дека емотивно ме остави да се чувствувам празно, несакано и непосакувано. Нема да ми се прости ни ако кажам дека имав потреба да се почувствувам жива барем на еден момент. Бев слаба, и наместо да чекам ситуацијата да се среди и работите да се вратат во нормала, јас си ги погазив сопствените вредности Совеста никогаш нема да ми биде чиста. Ова го пишувам еве еднаш и повеќе никогаш нема да се осмелам да го напишам/кажам истово. Нека ме гони , сум заслужила. Изневерувањето е за слаби, глупави и емотивно испразнети карактери. Цел живот ќе зборувам и ќе советувам никој да не направи такво нешто. Сега сум друга, сега сум силна и никогаш нема да потклекнам. Тие работи се решаваат поинаку, не со бегање во туѓа неискрена прегратка.
Мажите , веројатно од истите причини.(тие што тоа го прават само од каприц и самодокажување за мене не се мажи и за нив не дискутирам) И Нормалните мажите знаат да се осетат празно и запоставено.И тие знаат да патат и да побараат нежност од некоја што во моментот ќе им се најде на патот. Затоа никогаш не смееме да дозволиме да го запоставиме партнерот. Доколку има љубов треба да се бориме силно за да се пребродат тие падови. Разговор,ислушување,поддржување и се ќе се реши. Во спротивно ризикот да се изгуби засекогаш саканата личност е голем и фатален.
уште нешто да додадеше?за вака преку форум лесно е
за вака преку форум лесно е
Море машала каква компарација,а богами и констатација ....ако не знаевме сега бар и за странство дознавмеЛеле каква утеха