Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
СДК ....
539994_423562997666781_1834238069_n.jpg

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
На денешен ден пред 3 години точно, животот го изгубија тројца мои најдобри другари во тешка сообраќајна несреќа.Во колата имаше уште двајца од кои едниот бев јас и поминавме со полесни/потешки телесни повреди.
Сакам да го вратам времето назад и еден ден пред да тргнеме да се одложеше или пак јас да загинев на местото на бар еден од нив.

Почивајте во мир.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and slb_bobo

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
u dunde si mamino : ) edn put sam tam bija i gubismo se dva saata da ga najdemo mesto : )
nekoj si manastir u nekoe mesto sHto se vika zabel north of Kumanoo : ) u sHumu...
a gz....gz ne ti daam : P hhh
Епа ништоооо немам друштво за да дојдам :place
Он топик... Мајка ми откри дека имам клуч од станот на баба ми т.е. брат ми и кажал, глуп :banghead
И друга ствар во малата ташничка што ја носев вчера ми виде мало фиљанче и ми вика што ти се тие пикавци во ташна и си се напраив наудрена викам од кај да знам па јас што ми се, ташнава ја неам носено 5 дена :frantic А цигарата ми вика шо ти е, викам аааа таа не е моја, на Ане е ама пошо незнаат нејзините дека пуши и мене ми ја даде (facepalm)
Башка со нас иде на одмор, јассо брат ми и другари у една соба они со татко ми у друга (punch)
Љељеееее! Биче рата (bandit)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Сдк дека свадбата ќе ми биде на 26.06.2016 година, сите сте поканети, чао
Еее па тоа е во брзо време...уште од сега ќе почнам фустан да си барам :p