СКД конечно и јас сам дома еден ден. После цела недела да уклучам појачалото и да се исфурам малку, не бива веќе вака.
мора со нешто да пополни време Ни оној ќелавион Томче не беше поаренОној што коментира на Вајпаут на СителТВ, кои глупости ги треска ни самиот не си е свесен...
Пекол нема. Тоа свештениците го измислуваат. Може да биде поголем пекол од ова?Ако има пекол.
Welcome to the club Се запишав средно електро иако не сакав таму Се запишав на технички иако не сакав тамуИ пак нема по мое да биде и цел живот мака ќе ми биде.
Можат, можат.
А некои луѓе мораат да бидат многу стрпливи и своите сонови не ги жртвуваат за ништо.Епа некои луге и по цена на своите сонови си го приуштил тоа задоволство да го има кога и да посака.
Јас сум за секој сам да си одлучи што му е приоритет во животот,а поготово сум бодрител за оние кои се лишуваат од се само да си го остварат сонот.за тоа богами треба сила.А некои луѓе мораат да бидат многу стрпливи и своите сонови не ги жртвуваат за ништо.
sonce : ) pa tfoja faca valjda e po sonce od sonce : ) sHto gu kriesH...Eве ме знам дека квалитетот нечини, но ме мрзеше со апаратот. Ако се сликам деновиве ќе ставам друга слика.
Отвори ја прикачената датотека 9896