Европско Првенство Фудбал 2012

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Шпанија Шпанија Шпанија (inlove) (inlove) (inlove)
Какви срцки ми се вака кога ги гледам како си се гушкаат Икер и Пепе, Пепе и Рамос итн ... убаво ми е кога знам дека пред се се почитуваат и сакаат иако до пред малку играле еден против друг.
А тој Икер - немам видено поголем човек од него !
Ах љубов, љубов.. ме уништи.
И малку жал ми е за Роналдо, тешко поднесува тој порази, ама достоен капитен беше (bravo)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Германија, и да гледаме реприза од финалето во 2008 ама овој пат германците ќе освојат.:cool:
Озбилно шпанците со онаква игра ме успиваат па и без класичен напаѓач играат, сега Виља кога е повреден Торес не го игра и само си подаваат, многу се досани.

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Греманија - Шпанија во Финале, кажав и претходно, и нормално да победи Германија. Како што вели Ана-Каренина досадни се Шпанциве.

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
На шпанците гајле им е дали ви е досадно вас или не. Си играат на сигурно, еден гол имаат примено на цело првенство а синоќа им беше прва утакмица да не дадат гол а скоро сите утакмици ги играа без класичен напаѓач. Друга екипа да го праеше тоа немаше ни групна фаза да помине.
Деновиве некако Италијаниве уште повеќе симпатии ми привлекоа, така да ќе навивам вечер за нив.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
На сите ги заебаа прогнозите овие сините :D
Ајде сега да се нагледаме на вистински фудбал ова второ полувреме :)