Ако те тагнав не побарав да те сменат(ако се секаваш еднаш дадов таков предлог,овој пат не ни помислив на такво нешто)
Искрено се надевам дека ке го прифатиш тагнувањето како мотив за да ми докажиш дека е само привремен период.
Не дека јас сум некој фактор за да треба да го примиш советов и мене нешто да ми докажуваш,ама најдобронамерно го мислам ова.
Нема кој не греши но според мене не е мала грешка за три дена моодератор да потикнува членови кон некакво групирање.
Плус уште нешто што приметив а не ми се допадна е јавното покажување од страна на модератор за пријавувањата од страна на друг член или модератор,за одреден број на мислења.Тоа му доага како еден вид не чување на нечија приватност поготово кога си на место кој некој ти го доверил за да можеш да гледаш нешто што неможат сите.
Ај ако почнете сите јавно да кажувате кој колку мислења пријавил зошто тогаш пријавувањето е тајно?
Се надевам дека нема да ме сватиш погрешно.
се што наведов мислам дека спага во работата на еден модератор.....за останатото немам примедби,а околу лутењето мило ми е што не се лутиш,јас сум најпротив лутења мегу членови врз основа на одредени ставови.
Штом нема директни навредувања и неосновани обвинувања тогаш нема простор за лутење.