Јас уште ја обожавам серијата, и едвај чекам да излезе нова епизода на 2ри. Мислам дека малку забегаа од темата, веке ниту на факултет не оди никој, само за љубов и за сплетки имаат време, но како и да е несакам оваа сезона да е крај.
Сега треба да се на факс, трета година, но оваа години нешто слабо им се оди, па едни решија да се мажат и разведуваат, други кариери градат, трети се журкаат.ај што не идат у школо не можам да сфатам више колку години имаат. Се понашаат ко да имаат 18, изгледаат ко да имаат 30...
А знаеш дали се снима или пак веќе има епизоди од 6 сезона ?Серијава ми беше омилена, просто ја обожавав. Првите 3 сезони ми беа ептен добри едвај чекав нова епизода да испадне. Али откако секој со секого се сплетка во серијава, па откако почнаа сите да се однесуваат како деца, па ова па она, серијава ја изгуби својата смисла. Сега ми е мило што 6 сезона ќе е последна, веќе аман нека ги спојат Чак и Блер и нека си живеат среќно до крајот на животот
Се снима моментално 6тата сезона и истата ќе почне да се прикажува од октомвриА знаеш дали се снима или пак веќе има епизоди од 6 сезона ?
Па највпечатлива е модата таму може затоа е и толку гледана.А Блер и Ден си сфатија дека нема хемија помеѓу нив и навистина одвратни беаЈас ги догледувам епизодиве од 5 сезона, кога ги гледам Блер и Ден заедно ми се повраќа. Ич не ми одговараат.
Не ми е серијава тоа што беше во првите сезони и искрено само ради фустаните сега ја гледам.