Овошје или зеленчук

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Пиле печено бре :rofl
Воче, поврче...дрн дрн..

Добро...да се заозбилам и да одговорам. Зеленчук!
Потпишувам и тоа со две раце и една нога...морков, домат, пиперка, компир, марулче...наше македонско, со сонценце :sreken

Не сум фан на овошје, се случува да си купам, да си постојат во фрижидерот како додаток за зачепување на сеирџиски усти дека здраво се хранам...и да го фрлам.
Неам кејф!

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Секој ден јадам толку многу овошје што едноставно неможам без него , скоро сите овошја ги обожавам ,најмногу Лубеница која ја нема во овие студени денови (портокал,банана,ананас,цитрон,сливи,малини,јаготки......),а од зеленчук обожавам,морков,грашок,брокула,зелка,спанаќ,марула, само не сакам воопшто праз ,лук и белиот лук бљаккк:eek:

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
И двете. Највеќе сакам банани, портокали, киви, мандарини потоа: марула, краставици, домати и зелка. :D

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Многу јадам и овошје и зеленчук, али зимава е смрт за зеленчукот го нема многу разновиден, се едно исто се јаде, ајде уште малку ќе излезе, па ќе има лапачка :D

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Многу јадам и овошје и зеленчук, али зимава е смрт за зеленчукот го нема многу разновиден, се едно исто се јаде, ајде уште малку ќе излезе, па ќе има лапачка :D

Е како не :p, слабо идеш на пазар ти изгледа :D Баш напротив, има од се‘. Сакаш зелка, сакаш моркови, цвекло, брокула, целер, дајкон, пашканат. Еве сега има и домати, малку поскапи се неќна барав јас ми се пријаде, али не е смрт за зеленчукот, си има :)

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Има сеа зеленчук ама со вкус на ништо или евентуално вкус на пластика. Иначе јадам и овошје и зеленчук, зашто кога имаме здрава храна да не ја користиме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: She