Европско Првенство Фудбал 2012

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Најинтересна утакмица ми се чини беше оваа досега на првенствово, посебно во второто полувреме кога фрчеа шанси на секој 5 минути. Италијанците добро го почнаа првенствово, да не речам ветувачки и ми се чини дека ќе стигнат подалеку на ова првенство. Шпанците и без напаѓач покажаа дека можат да постигнат гол, можеа и да победат и едните и другите. Едните преку Торес, другите преку Балотели, ама што е тука е најреално беше нерешен резултат.
Ајде сега да навивам за Хрвативе!
соглашавам се .. само шо ке навивам сега за ирска .. Let's go bhoys ...

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Јас бидејќи не бев актива последниве неколку дена морам да искоментирам некои утакмици.
Германија-Португалија, јас искрено сум разочарана од играта иако навивам за Германија реален резултат беше нерешено, па кој сака колку сака нека мрчи, но ќе напоменам дека првата утакмица не е некое големо мерило за некој тим.
Шпанија-Италија ми го направи ќејфот, до сега најинтересна утакмица.
Мило ми е што хрватите тепаа, искрено сакам да одат во 1/8 финале.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Во 18:00 ќе биде интересно. Повеќе накај Франција ми иде, дека ќе тепа. Али не треба да се потценува и Англија.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Оваа најинтересна? Првата шо решив да не ја гледам на Европсково зш мислев дека ќе е досадна?! :eek Па поголем баксуз ни имало ни ќе имат. |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Оваа најинтересна? Првата шо решив да не ја гледам на Европсково зш мислев дека ќе е досадна?! :eek Па поголем баксуз ни имало ни ќе имат. |-(

Супер утакмица е. Според мене е најинтересна, според вас незнам. :D