Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
X Factor Adria (втора сезона)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Makedonec" data-source="post: 315856" data-attributes="member: 4644"><p>Како за прва вечер беше многу пасивно за разлика од лани </p><p>Жирито е некако чудно сите се посебни на свој начин и не се вклопуваат како лани во една целина, сепак има време ќе ги запознаеме подобро. Во секој случај мислам дека ќе беше многу подобро ако во жирито ја ставеа Северина или Наташа.</p><p>Водителите се добри</p><p>Натпреварувачите горе доле добри беа. Најдобар впечаток ми остави првото момче што пееше и петмината машки од Хрватска. Нашиот ми е некако чуден не можам да речам дека е добар но не можам да речам и дека е лош.</p><p></p><p>Ако би ја оценил првава вечер тоа би било 6/10</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Makedonec, post: 315856, member: 4644"] Како за прва вечер беше многу пасивно за разлика од лани Жирито е некако чудно сите се посебни на свој начин и не се вклопуваат како лани во една целина, сепак има време ќе ги запознаеме подобро. Во секој случај мислам дека ќе беше многу подобро ако во жирито ја ставеа Северина или Наташа. Водителите се добри Натпреварувачите горе доле добри беа. Најдобар впечаток ми остави првото момче што пееше и петмината машки од Хрватска. Нашиот ми е некако чуден не можам да речам дека е добар но не можам да речам и дека е лош. Ако би ја оценил првава вечер тоа би било 6/10 [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
X Factor Adria (втора сезона)
На врв
Bottom