Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Upwork
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ScoobyDoo" data-source="post: 374821" data-attributes="member: 248"><p>Јас па имав среќа, отворив профил без проблем, никакво знаење и оп лонг терм договор, 1 година. Тоа ми помогна да почнам кариера таму. Ама како што гледам последно време, од кога UpWork излезе на берза, почнаа се нешто ново да прават, прво продаваа конекти, сега гледам има лицитација со конекти. Значи ако аплицираш за работа, нема некој фиксен број конекти кои ќе ги искористиш, туку сам си кажуваш колку ти вреди и колку конекти си спремен да потрошиш за работата. Па имаше некои други правила, ако другиот ставил толку, ти толку а третиот толку, ти враќаат нешто, па ништо и бог знае што повеќе. Сега само се чека да видиме која новина ќе излезе, и која идиотска работа ќе им текне следна.</p><p></p><p>Иначе отворив профил за другар, напишав дека е преведувач од Словенечки на Англиски, Македонски, Српски и обратно и немаше некој проблем, одма почна да бара работа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ScoobyDoo, post: 374821, member: 248"] Јас па имав среќа, отворив профил без проблем, никакво знаење и оп лонг терм договор, 1 година. Тоа ми помогна да почнам кариера таму. Ама како што гледам последно време, од кога UpWork излезе на берза, почнаа се нешто ново да прават, прво продаваа конекти, сега гледам има лицитација со конекти. Значи ако аплицираш за работа, нема некој фиксен број конекти кои ќе ги искористиш, туку сам си кажуваш колку ти вреди и колку конекти си спремен да потрошиш за работата. Па имаше некои други правила, ако другиот ставил толку, ти толку а третиот толку, ти враќаат нешто, па ништо и бог знае што повеќе. Сега само се чека да видиме која новина ќе излезе, и која идиотска работа ќе им текне следна. Иначе отворив профил за другар, напишав дека е преведувач од Словенечки на Англиски, Македонски, Српски и обратно и немаше некој проблем, одма почна да бара работа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Upwork
На врв
Bottom