Upwork

Marinna

Староседелец
13 април 2012
119
160
1,043
Здраво,
Ме интересира дали некој има искуство со Upwork и ако да, каков тип на работа сте извршувале? :)
 

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
388
680
1,103
Имаме искуство, сме извршувале секакви задачи, фала на прашање... Нешто друго? Поконкретно?