The X Factor UK

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Во твоите видеа кои ги постираш станува за lame singers koи кај нив можеш да ги најдеш како пеат по барови итн.Јас обожавам моќни гласови кои можат да пеат и ниско и високо .Како на пример таа марие климинстер ,лаурен мереј итн .Тие можат да пеат многу високи тонови но и ниски нежни тонови .За мене тие се прави пеачки .
Луиза, Лорен, Киера, Бен и Мејсон ги нарекуваш лејм сингрс? :eek Не сум единствениот шо мисли вака, истото го кажа жирито а и на фејсбук страната и обложувалниците трката е меѓу Луиза, Лорен и Киера, друже. Ама океј, ти сигурно пееш сто пати подобро од нив.
Единствено Бен ми е малку потценет, ама океј ќе бидне.
И да, гледаш редовно Х Фактор? Јејј, си најдов другарче :zelen
Во продолжение неколку од "лејм пеачите"

khz777

Староседелец
20 септември 2014
105
69
1,028
31
Argentina, Buenos Aires
Луиза, Лорен, Киера, Бен и Мејсон ги нарекуваш лејм сингрс? :eek Не сум единствениот шо мисли вака, истото го кажа жирито а и на фејсбук страната и обложувалниците трката е меѓу Луиза, Лорен и Киера, друже. Ама океј, ти сигурно пееш сто пати подобро од нив.
Единствено Бен ми е малку потценет, ама океј ќе бидне.
И да, гледаш редовно Х Фактор? Јејј, си најдов другарче :zelen
Во продолжение неколку од "лејм пеачите"
За мене веќе има победник икс фактор немам потреба да го гледам повеќе .Лаурен rampage .

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
За мене веќе има победник икс фактор немам потреба да го гледам повеќе .Лаурен rampage .
Мислиш на Лорен, мојата Лорен? Мурај?
Иначе МЕЈСОН ИЗ БЕККККККККККК БИЧЕСССССССССССССССССССССС :frantic
Уште Алиен да отидат у лајв шоуз и задоволен сум :zelen

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Песните за првиот лајв:
Lauren Murray - I'm Every Woman (Whitney Houston version)
Louisa Johnson - God Only Knows (Beach Boy)
Kiera Weathers - Crying For No Reason (Katy B)
Monica Michael - Make It Rain (Ed Sheeran version)
Mason Noise - Sorry (Justin Bieber)
Ché Chesterman - Tears Dry On Their Own / Ain't No Mountain High Enough (Amy Winehouse / Marvin Gaye & Tammi Tarrell)
Seann Miley Moore - Life On Mars (David Bowie)
Anton Stephans - Dance With My Father (Luther Vandross)
Bupsi - You're A Wonderful One (Marvin Gaye)
Max Stone - Someone Like You (Adele)
4th Impact - Problem (Ariana Grande ft. Iggy Azalea)
Alien Uncovered - Do It Like A Dude (Jessie J)
Reggie 'N' Bollie - It Wasn't Me (Shaggy)

Alien, 4th Impact се надевам добро ќе биде, во девојките не се сомневам само оваа песната на Киера малку ме загрижува, мислам дека Киера можело и подобар избор. Макс ќе растуре 100% со Адел а едвај чекам да го чујам Мејсон со песната на Бибер, прво бев скептичен ама се надевам нема да биде тотален промашај :(