Tehnoloshko - metalurshki fakultet : Dizajn i inzhenering na obleka - Skopje

Water

Нов член
18 август 2012
7
4
3
31
Zdravo dechki,

nova sum na forumov. :)

Dali ima nekoj od vas studirano na ovoj fakultet, ili ima bilo kakvi soznanija. Dali e tezok ... itn. itn?
Na vtoriot upisen rok sakam da se zapisham na ovoj fakultet.

I izvinete shto ne pishuvam so MK font.

• Ми се допаѓа
Реакции: LMFAO and Nightmare_f

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Zdravo dechki,

Dali ima nekoj od vas studirano na ovoj fakultet, ili ima bilo kakvi soznanija. Dali e tezok ... itn. itn?
Na vtoriot upisen rok sakam da se zapisham na ovoj fakultet.

I izvinete shto ne pishuvam so MK font.
Ако си нова на форумов, прво нешто што треба да направиш е да ги прочиташ правилата на форумот,нели. Кои патем можеш да ги добиеш на следниов линк --> http://forum.crnobelo.com/threads/Правила-на-форумот.5/
каде што ќе ја најдеш 6тата точка која гласи:
6. Кога отворате нова тема, обрнете внимание на избор на насловот на темата. Насловот на темата треба веднаш да асоцира на тематиката која што е замислено да биде опфатена на таа тема.
Исто така, при отворање на нова тема, ве молиме да проверите дали тоа што сакате да го напишете би можело да се вклопи во некоја од веќе постоечките теми. Доколку некоја тема се дуплира, администраторите и модераторите од соодветниот подфорум истата можат да ја затворат, или да ја спојат со некоја друга слична тема.
Администраторите и модераторите од соодветниот подфорум можат да издвојат одреден пост од некој член и тој пост да го објават како нова (посебна) тема.

Така да девојко,муабетот ми беше , дека не можеш за едно прашање да отвориш тема. Ако си дојдена овде за да спамираш,си го утнала форумот,а ако не ти е тоа целта имаш welcome од мене.

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Секој факултет си има своја тежина...така да ако тебе тоа те интересира не треба да ти биде битно дали е лесен или тежок ;)

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
ако сакаш никогаш да не го завршиш...запиши се :)
сум слушнала многу шо се запишале...ама ретки се тие шо завршиле...

и бај д веј фала за рекламата за факултетов...ако некој требаше да го рекламира...вероватно тоа ќе бев јас :)

Water

Нов член
18 август 2012
7
4
3
31
ако сакаш никогаш да не го завршиш...запиши се :)
сум слушнала многу шо се запишале...ама ретки се тие шо завршиле...

и бај д веј фала за рекламата за факултетов...ако некој требаше да го рекламира...вероватно тоа ќе бев јас :)
Seriozno ova? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Zdravo dechki,

Добредојде. :)

Не би требало да е потежок од правен, медицински.. и сл. факултети. Ако имаш желба и те влече дизајн на облека, запиши се, бев размилување. Материјалот што ќе го учите сигурно ќе ти биде интересен и ќе сакаш да го учиш тоа, само со желба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Water

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Добредојде. :)

Не би требало да е потежок од правен, медицински.. и сл. факултети. Ако имаш желба и те влече дизајн на облека, запиши се, бев размилување. Материјалот што ќе го учите сигурно ќе ти биде интересен и ќе сакаш да го учиш тоа, само со желба.
И сеа ти со експертско мислење се убаци у муабетов, а твоето искуство на факултетов е еднакво со моето. Nightmare_f веќе има студирано таму и убаво и` кажа според нејзините искуства. Сигурен сум дека е потежок од правен, но медицински и правен да ми ги ставаш во ист кош не лепи некако.

Според она што ми го кажувале познаници од ТМФ, не е баш се` така едноставно. Малку луѓе се упишуваат и имаат некои професори кои ги гњават, но не е научна фантастика.

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
И сеа ти со експертско мислење се убаци у муабетов, а твоето искуство на факултетов е еднакво со моето. Nightmare_f веќе има студирано таму и убаво и` кажа според нејзините искуства. Сигурен сум дека е потежок од правен, но медицински и правен да ми ги ставаш во ист кош не лепи некако.

Според она што ми го кажувале познаници од ТМФ, не е баш се` така едноставно. Малку луѓе се упишуваат и имаат некои професори кои ги гњават, но не е научна фантастика.

Не кажав ништо со сигурност, само кажав дека "би требало" да не е толку тежок како некои други факултети. Али ако ја влече дизајн, нека се запиши таму.

• Ми се допаѓа
Реакции: Water