Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Psy Trance Music, Art & Philosophy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 155368" data-attributes="member: 146"><p>Не смо гу размдале тему, а и транз више не е тој тој што беше!!!</p><p>Мноо комерцијала задњи неколко године, мноо непотребни фаце на журке, врску немаф од транс а идеф колко само да се фалиф дека су биле на транз журку и колко они тој се избушиле сс хемију и колко јако било брат, цц</p><p>дада тежак цц, пуно работе су изгубиле сфоју вредност па такој и псај култура</p><p>Андерграуд звук си е најквалитетан, ама и туја има една фрка што се дешаа, почнасфа да праиф срање стилови што си немаф врску и што потсеќаф на флипер и машинерие, сс едн збор тиња музика сс картаљонски би пи ем</p><p></p><p>Порано на журке по Македонију ни, имаше малце људи али квалитетни дечки што си слушаф и поштуеф транс правац</p><p>ск има деца издрогирани, диџеи комерцијални кои рокаф три минутни прелази и вриштење како да си на шабанарију у биртију</p><p>сс едн збор Срање, дип шит</p><p>сори мораше да се испуцам и да си га искажу мое незадовољстфо што резултира на сфе тој горе напишано</p><p></p><p>Ја порасна али транс остана у мене још дубоко дубоко у касни саати, кд си рокам скандо тфистед форест или груви саунд</p><p>значи не е била само пубертетска фаза што ке искочи од мене сс тек на време</p><p></p><p>..не е лошо да рокну некоју траку од мое детсфо, што кд тк си ги преслушавам и се присеќам на тија лаф хепинес моменти</p><p></p><p>[media=youtube]Dxx3NOS1gU8[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 155368, member: 146"] Не смо гу размдале тему, а и транз више не е тој тој што беше!!! Мноо комерцијала задњи неколко године, мноо непотребни фаце на журке, врску немаф од транс а идеф колко само да се фалиф дека су биле на транз журку и колко они тој се избушиле сс хемију и колко јако било брат, цц дада тежак цц, пуно работе су изгубиле сфоју вредност па такој и псај култура Андерграуд звук си е најквалитетан, ама и туја има една фрка што се дешаа, почнасфа да праиф срање стилови што си немаф врску и што потсеќаф на флипер и машинерие, сс едн збор тиња музика сс картаљонски би пи ем Порано на журке по Македонију ни, имаше малце људи али квалитетни дечки што си слушаф и поштуеф транс правац ск има деца издрогирани, диџеи комерцијални кои рокаф три минутни прелази и вриштење како да си на шабанарију у биртију сс едн збор Срање, дип шит сори мораше да се испуцам и да си га искажу мое незадовољстфо што резултира на сфе тој горе напишано Ја порасна али транс остана у мене још дубоко дубоко у касни саати, кд си рокам скандо тфистед форест или груви саунд значи не е била само пубертетска фаза што ке искочи од мене сс тек на време ..не е лошо да рокну некоју траку од мое детсфо, што кд тк си ги преслушавам и се присеќам на тија лаф хепинес моменти [media=youtube]Dxx3NOS1gU8[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Psy Trance Music, Art & Philosophy
На врв
Bottom