Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Игри
MMORPG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 197846" data-attributes="member: 1791"><p>MMORPG(Massively Multiplayer Online Role Playing Games) се онлајн игри во кои превземате улога на одреден карактер во играта,движејќи се низ неа извршувате квестови,собирате искуство(experience) и станувате појаки. Во повеќето MMORPG игри имате по неколку класи на карактери што може да ги играте,најчести се warrior-ите,магионичарите и range/hunter-ите.</p><p>-World of Warcraft,игра што е верувам добро позната на сите,имате 2 факции,добра и лоша(alliance и horde),во секоја факција имате неколку раси(Во horde имате Orc,Undead,Blood Elf,Tauren,Troll и Goblin,во alliance имате воглавно хуманоидни суштества,Night Elf,Gnome,Dwarf,Human,Worgen и Draenei)а тие раси неколку класи. </p><p>-Conquer Online,верувам исто така со многу фанови меѓу форумџиите,каде што имате неколку класи на играње(Trojan,Taoist,Archer,Monk,Warrior,Ninja,Pirate),играта е дводимензионална,со специфичен PVP систем кој се разликува од повеќето игри од овој тип.</p><p>Тука се и Allods Online,Shaiya Online,Cabal,Lord of the Rings Online,RaiderZ и многу други.</p><p>Јас од набројаниве имам играно WoW,Conquer Online,Shaiya а сега планирам да ја пробам и RaiderZ.</p><p>Туга ми е што не можам да играм Kritika Online,anime-like MMORPG што нажалост е само на корејски сервери и не може да ја играат останатите.</p><p>[media=youtube]iTBseuBZTm8[/media]</p><p>Кои MMORPG игри сте ги играле,колкав период сте играле и кои се вашите искуства,критики,препораки?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 197846, member: 1791"] MMORPG(Massively Multiplayer Online Role Playing Games) се онлајн игри во кои превземате улога на одреден карактер во играта,движејќи се низ неа извршувате квестови,собирате искуство(experience) и станувате појаки. Во повеќето MMORPG игри имате по неколку класи на карактери што може да ги играте,најчести се warrior-ите,магионичарите и range/hunter-ите. -World of Warcraft,игра што е верувам добро позната на сите,имате 2 факции,добра и лоша(alliance и horde),во секоја факција имате неколку раси(Во horde имате Orc,Undead,Blood Elf,Tauren,Troll и Goblin,во alliance имате воглавно хуманоидни суштества,Night Elf,Gnome,Dwarf,Human,Worgen и Draenei)а тие раси неколку класи. -Conquer Online,верувам исто така со многу фанови меѓу форумџиите,каде што имате неколку класи на играње(Trojan,Taoist,Archer,Monk,Warrior,Ninja,Pirate),играта е дводимензионална,со специфичен PVP систем кој се разликува од повеќето игри од овој тип. Тука се и Allods Online,Shaiya Online,Cabal,Lord of the Rings Online,RaiderZ и многу други. Јас од набројаниве имам играно WoW,Conquer Online,Shaiya а сега планирам да ја пробам и RaiderZ. Туга ми е што не можам да играм Kritika Online,anime-like MMORPG што нажалост е само на корејски сервери и не може да ја играат останатите. [media=youtube]iTBseuBZTm8[/media] Кои MMORPG игри сте ги играле,колкав период сте играле и кои се вашите искуства,критики,препораки? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Игри
MMORPG
На врв
Bottom