Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Игри
Marvel: Avengers Alliance
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 254609" data-attributes="member: 621"><p>Ако а дадат Squirel Girl за SO тогаш ги губат сите нови шо дошле и шо ќе дојдат,ќе им биде досадно да не играат спек опс плус ќе имат херој шо нема никогаш да го добијат. Освен ако не а пуштат пред спек опс за пр. 160 СР не ми се верува да биде потребна за нареден спек опс.</p><p></p><p></p><p>За Електра имаш триста работи Bleeding Resistance шо стават (на пример Reboot) и без блидингот Електра е тапа херој.</p><p></p><p>За Веном имаш повеќе опции. Шатерстар и Џагер имат шилд брејкер, стави му го тиа дибаф, стави му солфајр (можиш со козмик флејм) и со два напади е готов.</p><p></p><p>Јас се` мислам дека нареден спек опс ќе ги барат Ред Халк и WASP.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 254609, member: 621"] Ако а дадат Squirel Girl за SO тогаш ги губат сите нови шо дошле и шо ќе дојдат,ќе им биде досадно да не играат спек опс плус ќе имат херој шо нема никогаш да го добијат. Освен ако не а пуштат пред спек опс за пр. 160 СР не ми се верува да биде потребна за нареден спек опс. За Електра имаш триста работи Bleeding Resistance шо стават (на пример Reboot) и без блидингот Електра е тапа херој. За Веном имаш повеќе опции. Шатерстар и Џагер имат шилд брејкер, стави му го тиа дибаф, стави му солфајр (можиш со козмик флејм) и со два напади е готов. Јас се` мислам дека нареден спек опс ќе ги барат Ред Халк и WASP. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Игри
Marvel: Avengers Alliance
На врв
Bottom