Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Игри
Marvel: Avengers Alliance
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 254595" data-attributes="member: 1081"><p>Па не би рекол дека би го спречил .. секоја Ability има Bleeding .. така да не е лесно.</p><p></p><p>Исто не се согласувам дека Spec OPs-от е лесен, Веном ептен заникаде го направиле .. 100 пати потежок од Mephisto.</p><p>На претходниот на епик бос мапа фармав по 10 цп во еден Run .. тука ептен nerf-нале.</p><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/knife.263/">Knife</a> за мене Gambit ми е океј 90 цп .. но за Роуг би дал до кај 48 .. ништо повеќе, мада не е лоша и таа.</p><p></p><p>Инаку да .. форсирани сме да ги земеме, поради втора сезона нели де .. али бар со земање на Rogue си добив 10 голд и 10 цп ..</p><p>Имам уште еден кавер за Електра .. ајде има уште 10 дена, ќе биде и тоа се надевам.</p><p></p><p>Моментално чекам Release на Hank pym .. али веројатно нема да го дадат, па нареден херој Red hulk + Squirrel .. пошто верверичкава 99.99% ќе биде потребна за наредниот Spec OPs.</p><p></p><p>Тоа сега за сега : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 254595, member: 1081"] Па не би рекол дека би го спречил .. секоја Ability има Bleeding .. така да не е лесно. Исто не се согласувам дека Spec OPs-от е лесен, Веном ептен заникаде го направиле .. 100 пати потежок од Mephisto. На претходниот на епик бос мапа фармав по 10 цп во еден Run .. тука ептен nerf-нале. [URL='http://forum.crnobelo.com/members/knife.263/']Knife[/URL] за мене Gambit ми е океј 90 цп .. но за Роуг би дал до кај 48 .. ништо повеќе, мада не е лоша и таа. Инаку да .. форсирани сме да ги земеме, поради втора сезона нели де .. али бар со земање на Rogue си добив 10 голд и 10 цп .. Имам уште еден кавер за Електра .. ајде има уште 10 дена, ќе биде и тоа се надевам. Моментално чекам Release на Hank pym .. али веројатно нема да го дадат, па нареден херој Red hulk + Squirrel .. пошто верверичкава 99.99% ќе биде потребна за наредниот Spec OPs. Тоа сега за сега : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Игри
Marvel: Avengers Alliance
На врв
Bottom