Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Mатурска вечер
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 75488" data-attributes="member: 229"><p>Немојте толку да си трошите нерви, жити сè.</p><p>Матурска и онака на денешно време ви е скупштина сељачане и кичерај.</p><p>Ќе ве погледнат првите 5 минути тие што се околу вас и толку. Никој нема да трча да ве види што сте и како сте, онака ќе се делат празни комплименти колку сите се најубави и крај. Речиси сите ќе се со глава во облаци замислувајќи се курац ипол.</p><p>Јас пола од најблиските школски не помнам што носеле, а пред нецели 2 години беше, мајката.</p><p>Со другаркиве буквално 5 дена пред матура купивме што ни се свиде и толку. Абе ич замарање.</p><p>Прошетавме низ бутици, секаков кичерај видовме, и на крај од локална продавничка за смешни 2300 си купив ептен убаво фустанче. Горе нешто како црн корсет, само не со груда на изволте, туку онака убаво склопен, а од половина надолу виолетов онака малку во глог и пристојна должина од педа-две над колена.</p><p>Според мене таман, ни на тетка, ни на к***а да личи едно 18-19 годишно девојче. Имаме пријателка козметичарка, па инсистираше да ме нашминка бесплатно и мака ми е, пренагласено се осеќав за мој вкус. А за облека, имаше кај нас и пауни, и црни лебеди, и светајучи (д)ефекти, и измешани бои, и сирени со фустани специјално шиени од Америка, и на крај што? Со овој менталитет наидоа само на исмевање...а не дека навистина не беа смешни.</p><p>Само умереност, и бирајте вие во што ќе се почувствувате удобно, рајата и онака ќе си оговара, макар и во Версаче да се појавите. И немојте розово, ве моли дада, во никој случај нема да е уникатно покрај толку „барбики.“</p><p>И најбитно, опуштете се и уживајте во тие неколку часа, oблеката е најмалку битна.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 75488, member: 229"] Немојте толку да си трошите нерви, жити сè. Матурска и онака на денешно време ви е скупштина сељачане и кичерај. Ќе ве погледнат првите 5 минути тие што се околу вас и толку. Никој нема да трча да ве види што сте и како сте, онака ќе се делат празни комплименти колку сите се најубави и крај. Речиси сите ќе се со глава во облаци замислувајќи се курац ипол. Јас пола од најблиските школски не помнам што носеле, а пред нецели 2 години беше, мајката. Со другаркиве буквално 5 дена пред матура купивме што ни се свиде и толку. Абе ич замарање. Прошетавме низ бутици, секаков кичерај видовме, и на крај од локална продавничка за смешни 2300 си купив ептен убаво фустанче. Горе нешто како црн корсет, само не со груда на изволте, туку онака убаво склопен, а од половина надолу виолетов онака малку во глог и пристојна должина од педа-две над колена. Според мене таман, ни на тетка, ни на к***а да личи едно 18-19 годишно девојче. Имаме пријателка козметичарка, па инсистираше да ме нашминка бесплатно и мака ми е, пренагласено се осеќав за мој вкус. А за облека, имаше кај нас и пауни, и црни лебеди, и светајучи (д)ефекти, и измешани бои, и сирени со фустани специјално шиени од Америка, и на крај што? Со овој менталитет наидоа само на исмевање...а не дека навистина не беа смешни. Само умереност, и бирајте вие во што ќе се почувствувате удобно, рајата и онака ќе си оговара, макар и во Версаче да се појавите. И немојте розово, ве моли дада, во никој случај нема да е уникатно покрај толку „барбики.“ И најбитно, опуштете се и уживајте во тие неколку часа, oблеката е најмалку битна. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Mатурска вечер
На врв
Bottom