Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Kaстрирање на миленици - за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WolfGirl" data-source="post: 352740" data-attributes="member: 6892"><p>Golemo ne . Ako se nema uslovi za cuvanje na domasno milenice ne ni mora da cuvaat . Sum cuvala dva macori ( sekoj vo odreden period od zivotot ) I edna macka . Nikogas ne sum pomislila da gi osakatuvam na ovoj nacin . Kako I da e , isto kako lugjeto , I zivotnite sakaat potomstvo . Kako ke mu bide na onoj so kastrira zivotno , da bide kastriran ? Za zal edniot macor mi se izgubi koga imase 6 meseci , mackata ja dadovme na prijateli od selo koi dobro ja cuvaat , hranat , redovno se vakcinira I ima svoe potomstvo veke 5-ta godina a posledniot macor koj go cuvav ima negovo potomstvo no ne se znae kade tocno bidejki go cuvaa mojte , ne jas licno . Toj isto taka si zamina od doma vo periodot na parenje I vekje ne se vrati . Nikoj ne go visel nitu ziv nitu mrtov . Jas sum ubedena deka e mrtov ima okolu 3-4 meseci od togas a seuste go nema . Dvegodisen macor koj e dosta setan , bi se vratil doma makar po edna nedela . E sega , ako ima zdrastveni problemi povrzani so ovaa tema , I ako mora da se napravi toj cekor za da prezivee bilo koe zivotno ne samo macor I kuce , togas nema sto da se pravi . A ako se pravi toa od drugi pricini , podobro ic ne gi cuvajte .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WolfGirl, post: 352740, member: 6892"] Golemo ne . Ako se nema uslovi za cuvanje na domasno milenice ne ni mora da cuvaat . Sum cuvala dva macori ( sekoj vo odreden period od zivotot ) I edna macka . Nikogas ne sum pomislila da gi osakatuvam na ovoj nacin . Kako I da e , isto kako lugjeto , I zivotnite sakaat potomstvo . Kako ke mu bide na onoj so kastrira zivotno , da bide kastriran ? Za zal edniot macor mi se izgubi koga imase 6 meseci , mackata ja dadovme na prijateli od selo koi dobro ja cuvaat , hranat , redovno se vakcinira I ima svoe potomstvo veke 5-ta godina a posledniot macor koj go cuvav ima negovo potomstvo no ne se znae kade tocno bidejki go cuvaa mojte , ne jas licno . Toj isto taka si zamina od doma vo periodot na parenje I vekje ne se vrati . Nikoj ne go visel nitu ziv nitu mrtov . Jas sum ubedena deka e mrtov ima okolu 3-4 meseci od togas a seuste go nema . Dvegodisen macor koj e dosta setan , bi se vratil doma makar po edna nedela . E sega , ako ima zdrastveni problemi povrzani so ovaa tema , I ako mora da se napravi toj cekor za da prezivee bilo koe zivotno ne samo macor I kuce , togas nema sto da se pravi . A ako se pravi toa od drugi pricini , podobro ic ne gi cuvajte . [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Kaстрирање на миленици - за или против?
На врв
Bottom