Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Facebook дискусија и помош
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 65586" data-attributes="member: 229"><p>- Патетично-романтични - секој мора да знае тие колку се заљубени а повредени.</p><p>- „Најјак помин“ фаците - секое излегување до продавница за нив е најјако.</p><p>- Ванаби пијаните - дрво пијан/а, а ми ти седи на фејсбук и филозофира. Море марш.</p><p>- Дакфејс цурите со испрчена цицка што молат за лајк и сами си го бараат, а после пишуваат статуси како сите биле стоки и не постоел некој кој цени внатрешна убавина. Јеботе, цревата ли да ти ги сакаат, кога веќе се’ на изволте си дала?</p><p>- Мачо „ја сам хардкор мушкарац“ типците со груда ко пајак у муда и „ајмо срат“ став, сликани со по 3 мобиљки и иљадарки околу нив. По могучност и пасош, да се види дека е светски човек.</p><p>Можев само „сељаци“ со еден збор да кажам, ама описно е поубаво.</p><p>- Самолајкачи и оние што молат за лајк ко да се работи за живот или смрт.</p><p>- Глупаво исфотошопирани фаци што мислат дека секој паѓа на газ кога ќе ги види и нема да им го примети фотошопот.</p><p>- Фаци што ги знам лично, а ставаат лажни слики од фаци што личат на нив, за еден пуст лајк и после те убедуваат дека се они.</p><p>-Да бее, знаев дека сум ги заборавила горенаведените поради кои стално умирам пошто не препраќам.</p><p></p><p>Доста се, нема смисла да пишувам реферат. Едностафно ФБ ти е сложно семејство за у пм.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 65586, member: 229"] - Патетично-романтични - секој мора да знае тие колку се заљубени а повредени. - „Најјак помин“ фаците - секое излегување до продавница за нив е најјако. - Ванаби пијаните - дрво пијан/а, а ми ти седи на фејсбук и филозофира. Море марш. - Дакфејс цурите со испрчена цицка што молат за лајк и сами си го бараат, а после пишуваат статуси како сите биле стоки и не постоел некој кој цени внатрешна убавина. Јеботе, цревата ли да ти ги сакаат, кога веќе се’ на изволте си дала? - Мачо „ја сам хардкор мушкарац“ типците со груда ко пајак у муда и „ајмо срат“ став, сликани со по 3 мобиљки и иљадарки околу нив. По могучност и пасош, да се види дека е светски човек. Можев само „сељаци“ со еден збор да кажам, ама описно е поубаво. - Самолајкачи и оние што молат за лајк ко да се работи за живот или смрт. - Глупаво исфотошопирани фаци што мислат дека секој паѓа на газ кога ќе ги види и нема да им го примети фотошопот. - Фаци што ги знам лично, а ставаат лажни слики од фаци што личат на нив, за еден пуст лајк и после те убедуваат дека се они. -Да бее, знаев дека сум ги заборавила горенаведените поради кои стално умирам пошто не препраќам. Доста се, нема смисла да пишувам реферат. Едностафно ФБ ти е сложно семејство за у пм. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Facebook дискусија и помош
На врв
Bottom