Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Facebook дискусија и помош
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Tanjichka" data-source="post: 211590" data-attributes="member: 1202"><p>Sakam da ve prasham neshto vo vrska so facebook... Ednash si ja zaboraviv lozinkata na fb, i taka povekje pati probubav da se najavam. Ne uspeav. Mi dade edno kako da vnesam nova email adresa. Sega istoto sakam da go napravam za drug facebook profil ( ne za mojot ) ali ne mi go dava toa za nova email adresa. Znae li nekoj kako moze da dodadam nova email adresa, a pritoa da ne sum najavena ( znaci kako prviot pat ) ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tanjichka, post: 211590, member: 1202"] Sakam da ve prasham neshto vo vrska so facebook... Ednash si ja zaboraviv lozinkata na fb, i taka povekje pati probubav da se najavam. Ne uspeav. Mi dade edno kako da vnesam nova email adresa. Sega istoto sakam da go napravam za drug facebook profil ( ne za mojot ) ali ne mi go dava toa za nova email adresa. Znae li nekoj kako moze da dodadam nova email adresa, a pritoa da ne sum najavena ( znaci kako prviot pat ) ? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Facebook дискусија и помош
На врв
Bottom